Günün Tıraşı (SOTD) - KurtaranS - 05/06/2020
Komşularım iyi akşamlar,
Bugün fatip grande gentile ile ilk tıraşımı oldum. Evet krom kaplama kalitesi diğer rakiplerinin bir tık altında ama bence çok yakışıklı bir görüntüsü var. Bunun haricinde bu modelde bir kez daha anladım ki, bu tıraş konusu kişiden kişiye çok değişiyor. Model hakkında yorumlar agresif ama son günlerdeki favori bıçağım olan yeşil astra ile mükemmel bir uyum yakaladılar ve asla agresifliğini hissetmedim. Çok keyifli bir tıraş oldu. Yeşil astra ile olan mutluluğum umarım hiç bozulmaz
Tabi jaguar 1071 ile de her tıraş bir öncekine göre çok daha keyifli, bayıldım bu fırçaya diğer fırçalarımı elden çıkartmayı planlıyorum.
Tüm komşularıma keyifli tıraşlar dilerim.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - 00serkan4300 - 05/06/2020
Herkese sıhhatler olsun @KurtaranS komşum maşallah diyelim tıraş keyfin daim olsun
SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - dr_green - 06/06/2020
Bir ilk olarak çok ilginç bir tıraştı
Babamın eski usturalarını tıraşa hazır hale getiren, Filarmonica için sap uygulaması yapan @rewolver_ Remzi komşuya çok teşekkür ediyorum.
Anlaşılan yeni masraf yolları açılıyor yavaş yavaş
"I can guarantee the closest shave you'll ever know"
Sweeney Todd
Günün Tıraşı (SOTD) - kzldagpro - 06/06/2020
Tüm komşularıma sıhhatler olsun.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Perseus - 06/06/2020
(06/06/2020, Saat: 09:49)kzldagpro Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
sihhatler olsun komşum. fırçanin hangi marka olduğunu öğrenebilir miyim
(06/06/2020, Saat: 10:19)Perseus Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sihhatler olsun komşum. fırçanin hangi marka olduğunu öğrenebilir miyim
Sağolasın komşum. Nom alfred. Mühle ya da bonherre sitesinde bulunabiliyor.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Muhibbi - 06/06/2020
(06/06/2020, Saat: 10:21)kzldagpro Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sağolasın komşum. Nom alfred. Mühle ya da bonherre sitesinde bulunabiliyor.
Kıllar fotoğrafta çok yumuşakmış hissi veriyor. Omega ve semogue deneyiminiz varsa ufak bir karşılaştırma cümlesi alabilir miyim ?
(06/06/2020, Saat: 10:29)Muhibbi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kıllar fotoğrafta çok yumuşakmış hissi veriyor. Omega ve semogue deneyiminiz varsa ufak bir karşılaştırma cümlesi alabilir miyim ?
Komşum daha önce de nom marten kullanmıştım ondan yumuşak ancak söylediğiniz fırçaları kullanmadım. Yüzde köpürtme yapıyorum beni rahatsız etmiyor güzel bir fırça.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Muhibbi - 06/06/2020
(06/06/2020, Saat: 10:31)kzldagpro Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum daha önce de nom marten kullanmıştım ondan yumuşak ancak söylediğiniz fırçaları kullanmadım. Yüzde köpürtme yapıyorum beni rahatsız etmiyor güzel bir fırça.
Teşekkür ederim, sıhhatler olsun.
Günün Tıraşı (SOTD) - GecayS - 06/06/2020
Futur klone
Yaqi barber 30 mm
BIC Chrome platinum
Shibusa 2
https://youtu.be/yJ2QrgIIjYc
|