Günün Tıraşı (SOTD) - Nani Kuş - 07/06/2020
(07/06/2020, Saat: 00:03)Serjames Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun abi, L'Oreal'i nereden temin ettin stoklar tükendi hepsiburada da. Yenilenecek gibi de durmuyor
@Serhanes sana Atelier rebul As bulandım diye şey oldum Leoreali de bir yere not aldım
(07/06/2020, Saat: 00:04)-mali Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Cümleten sıhhatler olsun.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@-mali Çoşkun sıhhatler olsun Sotd süper olmuş Tatara ve tesbihin uyumu yakıyor
Günün Tıraşı (SOTD) - -mali - 07/06/2020
@Nani Kuş. Devrim bey çok teşekkür ederim. Fırça @dr_green Selman beyindi kendisine de teşekkürler
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Serjames - 07/06/2020
(07/06/2020, Saat: 00:27)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Serhanes sana Atelier rebul As bulandım diye şey oldum Leoreali de bir yere not aldım
Abi mahçub ediyorsun beni
Eyvallah..
Günün Tıraşı (SOTD) - batmanforever - 07/06/2020
(07/06/2020, Saat: 00:03)Serjames Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun abi, L'Oreal'i nereden temin ettin stoklar tükendi hepsiburada da. Yenilenecek gibi de durmuyor
Teşekkür ederim Serdar. Havalar ısınınca kullanmaya başlayayım dedim. Loreal'i bundan birkaç ay önce HB'den almıştım. Bu aralar piyasada tükendi gibi görünüyor.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Serjames - 07/06/2020
(07/06/2020, Saat: 09:58)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ederim Serdar. Havalar ısınınca kullanmaya başlayayım dedim. Loreal'i bundan birkaç ay önce HB'den almıştım. Bu aralar piyasada tükendi gibi görünüyor.
Ben alma işini hep bu zamanlara erteledim bir baktım tükenmiş fiyatı da ne hikmetse çok çok uygundu.
Güle güle kullan abi.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Chefkara - 07/06/2020
Destekli proraso tıraşı sıhhatler olsun
Günün Tıraşı (SOTD) - Jaguar Paw - 07/06/2020
(06/06/2020, Saat: 23:35)Erkantek Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun tesbihiniz usta işi eski malzeme katalin sanırım
Teşekkürler komşum , usta işi , yeni malzeme Belçika Katalin .
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Ibra35 - 07/06/2020
Kullandığım Ürünler :
Pereira's Shaving Aktif Karbonlu Tıraş Sabunu
FS Porsuk Tıraş Fırçası
Edwin Jagger 316 De Tıraş Aleti
Wizamet iriudum tıraş jileti
L'Homme Balsam Miniso
Sıhhatler Olsun
Günün Tıraşı (SOTD) - MetsGo - 07/06/2020
Arko kokusu canım cekti hızlı ve tek perde tıraş . Alet Gillette rocket HD ( en sevdiğim vintagelerden)
Tüm dostlara sıhhatler olsun
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - 00serkan4300 - 07/06/2020
tüm komşulara sıhhatler olsun. @ MetsGo komşum arkonun kokusu burnumda tüttü bak şimdi, ama anlaşamıyoruz zorlamanın anlamı yok @Creator osman abi arko kokusu esanslı bir sabun çıkarırsa onu alırım artık
|