Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - sudüşleri - 08/06/2020
Ben 2-3 günde bir akşamları tıraş oluyorum. Dün akşam merkur progress tıraş aleti, crystal jilet, proraso tıraş kremi ve yaqi porsuk fırça kullanarak 3 perde (1 perde, 2.5 ayarda, 2. ve 3. perde 1.5 ayarda) şeklinde tıraşımı oldum. Bu progress ile ikinci tıraşım ve ilk tıraşım gibi gayet iyi geçti, sıfır tahriş ve pürüzsüz bir tıraş oldu. tıraştan sonra şap ve nivea losyon kullandım.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Ferat - 08/06/2020
@sudüşleri komşum sonraki kullanımlarında da yorumlarını beklerim. Alışverişte çok düşündüğüm makinedir. Çeşit için sonraki aleyi ayarlı alacam.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - sudüşleri - 08/06/2020
(08/06/2020, Saat: 19:16)Ferat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @sudüşleri komşum sonraki kullanımlarında da yorumlarını beklerim. Alışverişte çok düşündüğüm makinedir. Çeşit için sonraki aleyi ayarlı alacam.
tabii komşum. elimde bulunan tüm jiletlerle deneyeyim o zaman hem jiletler ile hem de alet ile ilgili düşüncelerimi tekrar yazarım ama şimdilik şunu söyleyebilirim ki düşünüyorsanız kesinlikle değerlendirin, ben eğer ilk önce bu aleti almış olsaydım başka alet bakmazdım.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - hlkkzn - 08/06/2020
Günün Tıraşı (SOTD) - U A K - 08/06/2020
Uzunca bir aradan sonra geri döndük tüm komşularıma sıhhatler olsun
CPH1931 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - GecayS - 09/06/2020
Bugün de böyle olsun.
Tüm komşulara sıhhatler olsun. ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - klasik63 - 09/06/2020
Soğuk suyla tahrissiz bir tıraş.
Sakal: 1 günlük
Fırça: yaqi kırmızı mermer sentetik
Jilet: yeşil Astra
Makine:futur klonu(yintal)
Sabun: Alsancak
Kolonya : reve dor (efsane)
Alsancak sabun soğuk suyla bile iyi kopurtup kurutmuyor.Yesil Astra bu aletlede uyumlu ve konforlu.Futur klonu çatır çatır kesiyor.Kolonya geçmişin ve günümüzün efsane fransiz kolonyasi sadece yaz için biraz ağır.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Chefkara - 09/06/2020
Sıhhatler olsun , cella bitirdi bitirdi
Günün Tıraşı (SOTD) - shaving nick - 09/06/2020
Mühle Rocca V4 inceleme videosu geliyor..
Günün Tıraşı (SOTD) - 40tansonra - 09/06/2020
Herkese sıhhatler olsun..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
|