Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - jegal - 13/06/2020
@shaving nick normalde taraklı bir aletti tarağını attım çöpe. ağır bir alet pirinçden yapılmış zaza üretimi 60 yıllık yada daha fazladır vintage bir ürün daha çok agresif severler için düşünülüp yapılmış keyifli bir tıraşı var jilet seçmiyor 1 haftalık 2 haftalık sakalı kusursuz tıraş ediyor günlükde orta keskinlikde jiletlerde güzel iş yapıyor komşum bende 1 perdede iş bitiriyor
Günün Tıraşı (SOTD) - GartBnx - 13/06/2020
GaRtBnX.....
https://www.instagram.com/gartshobby/
Günün Tıraşı (SOTD) - Jaguar Paw - 13/06/2020
Sıhhatler olsun .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - Nani Kuş - 13/06/2020
@Jaguar Paw Çağlar komşum sıhhatler olsun. SOTD Tesbih fotoları çoğalıyor ve yakıyor .
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - yakup - 13/06/2020
yeşillendik gene
Günün Tıraşı (SOTD) - Jaguar Paw - 13/06/2020
(13/06/2020, Saat: 16:35)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Jaguar Paw Çağlar komşum sıhhatler olsun. SOTD Tesbih fotoları çoğalıyor ve yakıyor .
@Nani Kuş Devrim Bey teşekkürler . Çelik Ustura günlerine tespih yakışıyor diye düşünüyorum . Günden keyif almak adına beğendiğimiz zati eşyaları birbiriyle harmanlıyoruz .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - cavekid - 13/06/2020
Sabunu ilk kez denedim, önceden Arko kullanıyordum. Fırçayı da ilk kez denedim, sentetik Yaqi'ye göre kullanımı daha çok hoşuma gitti.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Chefkara - 14/06/2020
Mutlu pazarlar , sıhhatler olsun ...
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Dumanus - 14/06/2020
Pazar sabahi tirasi...
Tiras sonrasi kolonya olarak EST No:3 kullandim, kareye eklemeyi unutmusum
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - neoromancer - 14/06/2020
Herkese sihhatler olsun ...Amsterdam gezisinin ganimetleri bu haftaki kadroda yerlerini aldı
|