Günün Tıraşı (SOTD) - ahbap - 16/07/2020
Sıhhatler olsun dostlar.
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - Cem.O44 - 16/07/2020
Alet:RR Gc84
Jilet:polsilver (2)
Sabun:Tabac kaseye basılı
Fırça:RR italyan flag sentetik
As:old spice whitewater
Razorock tıraşı gibi bişey oldu bir sabunla losyonu eksik.Genel itibariyle tüm ürünleri kaliteli ve bana en çok uyan marka oldu,seviyorum bu markayı.
Herkese keyifli tıraşlar dilerim.
SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Chefkara - 17/07/2020
Sıhhatler olsun
Günün Tıraşı (SOTD) - batmanforever - 17/07/2020
Game Changer .84
Gillette Platinum
SV Mirto Di Sardegna
FS G4 24mm
L'Oreal Menexpert Losyon
Osma şap
Tüm komşularıma sıhhatler olsun...
Günün Tıraşı (SOTD) - 00serkan4300 - 17/07/2020
Komşularım sıhhatler olsun, @batmanforever volkan abi mirto yu nasıl buldun, g4 ile aran nasıl?
SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - batmanforever - 17/07/2020
(17/07/2020, Saat: 11:06)00serkan4300 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşularım sıhhatler olsun, @batmanforever volkan abi mirto yu nasıl buldun, g4 ile aran nasıl?
Aylardır sırasını bekleyen SV Mirto'yu ancak 2 gün önce rotasyona alabildim ve keşke daha önce kullanmaya başlasaydım dedim kendi kendime
Sabunun yüklemesi, köpük oluşumu, yüzde uygulaması, koruması ve kayganlığı çok başarılı. Özellikle tıraş sonrası yüzü nemlendirmesini çok iyi buldum. Tıraş sonrası yüzüm sanki tıraş olmamış gibi rahattı. Sabunun kokusu SV sabunlarına has bir koku. Ben açıkcası zeytinyağlı el sabunu kokusuna benzettim
FS G4 24mm özünde çok kaliteli bir fırça yalnız onun tek sorunu omurgalı olması. Ben fırçanın omurgasını 300 Spartalı savaşçısının bitmek bilmeyen gücüne benzetiyorum Ona kısacası küçük Spartalı diyebiliriz
Günün Tıraşı (SOTD) - 00serkan4300 - 17/07/2020
@batmanforever tekrardan keyifli tıraşların olsun, detaylı cevabın için teşekkür ederim abi
Günün Tıraşı (SOTD) - dr_green - 18/07/2020
Bugün sizler için biraz gizemli bir tıraş fotoğrafı hazırladım komşular
Keyifli tıraşlar
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - 00serkan4300 - 18/07/2020
(18/07/2020, Saat: 08:57)dr_green Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Bugün sizler için biraz gizemli bir tıraş fotoğrafı hazırladım komşular
Keyifli tıraşlar Selman komşum sabah sabah bir foruma bakayım dedim, bu esrarengiz şişeler ne acaba diye düşünerek kahvaltı yapıyorum. Bütün gün böyle gider valla, bir açıklama getir
Günün Tıraşı (SOTD) - dr_green - 18/07/2020
(18/07/2020, Saat: 09:03)00serkan4300 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selman komşum sabah sabah bir foruma bakayım dedim, bu esrarengiz şişeler ne acaba diye düşünerek kahvaltı yapıyorum. Bütün gün böyle gider valla, bir açıklama getir
Şişe Loreal men expert hydra energetic losyon komşum. Asıl gizem fırçada
"I can guarantee the closest shave you'll ever know"
Sweeney Todd
|