Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Sh@dow - 12/08/2020
(12/08/2020, Saat: 22:57)ejshaving Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstad sabun çok güzel duruyor,nereden temin debiliriz acaba?
Komsum sabunu bana bir arkadasim hediye etti. En guvenilr yontem Amerikadan bir tanidik vasitasiyla getirtmek.
https://www.maggardrazors.com/product-category/soaps-creams/wholly-kaw-shaving-soap/ sitesinden siparis verilebilinir ancak kozmetik yasagi oldugu icin gumrukten geri gidebilir. Ne yazikki ulkemizde cok zor bulunan urunler.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ejshaving - 12/08/2020
(12/08/2020, Saat: 23:08)Sh@dow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komsum sabunu bana bir arkadasim hediye etti. En guvenilr yontem Amerikadan bir tanidik vasitasiyla getirtmek.
https://www.maggardrazors.com/product-category/soaps-creams/wholly-kaw-shaving-soap/ sitesinden siparis verilebilinir ancak kozmetik yasagi oldugu icin gumrukten geri gidebilir. Ne yazikki ulkemizde cok zor bulunan urunler.
Anladım,teşekkür ederim komşum.
Günün Tıraşı (SOTD) - shaving nick - 13/08/2020
Sıhhatler olsun
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - aliyuksel - 13/08/2020
Herkese sıhhatler olsun.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - ahbap - 13/08/2020
Slant hatırası..
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - seydibaba - 13/08/2020
(12/08/2020, Saat: 11:41)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güzel insanlar, güzel aracılıklar.
Sıhhatler olsun cümleten..
@FearOfATG
Sağ olun Caner bey. Bilmukabele.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Değer - 14/08/2020
Tüm komşularıma sıhhatler olsun.
Günün Tıraşı (SOTD) - batmanforever - 14/08/2020
Homelike Start 1.18
Gillette Platinum
MDC Original
Razorock Plissoft Bruce 24mm
L'Oreal Men Expert TS Losyonu
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - korgunv - 14/08/2020
(14/08/2020, Saat: 01:28)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Homelike Start 1.18
Gillette Platinum
MDC Original
Razorock Plissoft Bruce 24mm
L'Oreal Men Expert TS Losyonu
Sıhhatler olsun @batmanforever Volkan Bey. AS ve Bruce değişmeniziniz oldu. Loreal men expert ice impact bende çok severek kullanıyorum. MdC Original koku yönünden biraz yorum yaparsanız çok memnun olurum.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - batmanforever - 14/08/2020
Teşekkür ederim @"korgunv" Veli Bey.
L'Oreal ve Nivea Balsam bana iyi geliyor indirime girdikçe mutlaka alıp stoklarım. Beklediğim iki tane fırça var onlar gelene kadar yoluma Bruce ile devam ediyorum
Lavanta kokusunu çok sevdiğim için MdC Original'e bir şans vermek istedim. Kullanmaya başladıktan sonra da iyi ki almışım diyorum.
Koku tarifim biraz değil oldukça zayıftır o nedenle detaylı bir anlatım maalesef ki yapamayacağım
Ama şunu söyleyebilirim, lavanta kokusunu seven birisi Original'in kokusunu mutlaka sevecektir.
|