Günün Tıraşı - OnLyTNT - 26/01/2014
Astra biraz tahriş etti. Tek kağıt olan bu. eskiuye3315 üstaddan aldığım çift kağıtlıyı deneyeceğim bir sonrakinde.
Günün Tıraşı - onurstyle - 26/01/2014
SOTD:
Shavemac Opus Summum No.1
Sir Irisch Moos Shaving Stick
GEM G-Bar
GEM Single Edge Stainless Steel Blades
Sir Irisch Moos After Shave
Günün Tıraşı - chevalier - 26/01/2014
@onurstyle opus yine harika gorunuyor. Bernd in ilgisizliginden dolayi rafa kaldirdigim anilarim tekrar canlandi gorunce. Sihhatler olsun ustad.
Günün Tıraşı - bossyje - 26/01/2014
Arkadaşlar forumda laf yetiştirirken bir anda aklıma geldi tıraş olmak.Bir ara preshave(tıraş öncesi) ürünlerden pek fayda elde etmediğim yorumunu yapmıştım fakat düşüncelerim değişti.
Hertürlü aftershave yada preshave ürünleri(krem kıvamında olanlar) artık tıraştan önce,ıslatılmamış olan yüzüme sürüyorum ,5dk. bekliyorum,sonra sıcak su ile yüzümü kısacık yıkadıktan sonra ,hemen tıraşa geçiyorum.İnanılmaz faydası oluyor.Sakallar çok iyi yumuşuyor.Rahat tahrişsiz bir tıraş oluyor.Yani tıraş öncesi duş almanın alternatifi gibi oldu.Bir deneyin derim.(proraso preshave,Taylor aftershave balsam,Penhaligon aftershave denediğim ve bende işleyenler)
Ha bu arada, bu Tabac varya Tabac çok iyi bir tıraş sabunu,yeni arkadaşlara şiddetle tavsiye........
Saygılar
Günün Tıraşı - theunnamed - 27/01/2014
Uzun bir günün sonunda en rahat an bu olsa gerek, sabahtan beri uğraştığım çevirinin üstüne tabiri caizse cillop gibi bilenmiş olan Filarmoica beni çok mutlu etti.
@error... üstadıma buradan sevgilerimi iletiyorum ve üstad ne yapmışsın sen bu Filly'e diyorum Feather gibi olmuş maşallah, tahrişsiz ve pürüzsüz bir tıraş!! Bileyen ellerin dert görmesin, bileme taşların hep düz kalsın
Günün Tıraşı - tipsol - 27/01/2014
Ekip çok güzel.
Günün Tıraşı - onurstyle - 27/01/2014
(26/01/2014, Saat: 23:52)chevalier Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @onurstyle opus yine harika gorunuyor. Bernd in ilgisizliginden dolayi rafa kaldirdigim anilarim tekrar canlandi gorunce. Sihhatler olsun ustad.
sadece siz sikayetci degilsiniz bu durumdan. Cok yakin arkadasim ayni seyden bahsetti gecende. adamcaz bir tomar handle bekliyor Herr Blostan. Yardimici olim isterseniz...
Günün Tıraşı - error... - 27/01/2014
(27/01/2014, Saat: 00:41)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Uzun bir günün sonunda en rahat an bu olsa gerek, sabahtan beri uğraştığım çevirinin üstüne tabiri caizse cillop gibi bilenmiş olan Filarmoica beni çok mutlu etti.
@error... üstadıma buradan sevgilerimi iletiyorum ve üstad ne yapmışsın sen bu Filly'e diyorum Feather gibi olmuş maşallah, tahrişsiz ve pürüzsüz bir tıraş!! Bileyen ellerin dert görmesin, bileme taşların hep düz kalsın
Sihatler olsun dostum sana kesiksiz keyifli.traslar diliyorum gule gule kullan birde pumanin tadina bak bakalim. hangisini dahacok begeneceksin
Günün Tıraşı - theunnamed - 27/01/2014
(27/01/2014, Saat: 01:15)error... Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sihatler olsun dostum sana kesiksiz keyifli.traslar diliyorum gule gule kullan birde pumanin tadina bak bakalim. hangisini dahacok begeneceksin
Sakallar uzasın sıra onda
Günün Tıraşı - capisce - 27/01/2014
Pre: Maca Root Face Wash
Tıraş:
-Mühle R41
-Polsilver SI
-FS Finest 21mm
-Speick Stick
After: Nivea Men Sensitive
Kırmızı bornozuma Kamisori yakışırdı aslında ama napalım
|