Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Sh@dow - 03/09/2020
Tüm komşularıma sıhhatler olsun.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - dikdik_s - 03/09/2020
Devrimle bir suredir daha sık görüştüğümüz seviyeli bir iliskimiz var. Foruma çok vakit ayiramadik anlayışınıza sığınıyoruz.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - İsmetaltan - 03/09/2020
(03/09/2020, Saat: 11:17)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Devrimle bir suredir daha sık görüştüğümüz seviyeli bir iliskimiz var. Foruma çok vakit ayiramadik anlayışınıza sığınıyoruz.
Abi sizin etkinlik çantalarinin kargosunu tek pakette yaptim, isabet olmuş, daim olsun iliskiniz biz bekleriz abi.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - korgunv - 03/09/2020
(02/09/2020, Saat: 22:11)KurtaranS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tüm komşularıma iyi akşamlar
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@KurtaranS sıhhatler olsun komşum. Kara Mermer Tuxedo ilk sentetik fırçam idi, halihazırda oğlum kullanıyor. Resim ve ekipman çok şık, güle güle kullanın. Mermer veya mermer görünümlü alet tutucunuzu ayrıca çok beğendim. Nereden temin ettiniz acaba? Daha önce size sorulmuş olabilir, ancak tekrar yanıtlarsanız çok memnun olurum.
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - tarkaner - 03/09/2020
(02/09/2020, Saat: 23:21)GecayS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
[mention]Tarkaner [/mention] ağabeyin hediyesi xx için teşekkürederim.
Ayrıca GC 0,84 test tıraş amaçlı yine bende.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Sıhhatler olsun kardeşim. Keyif paylaştıkça artıyor.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - KurtaranS - 03/09/2020
(03/09/2020, Saat: 12:20)korgunv Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @KurtaranS sıhhatler olsun komşum. Kara Mermer Tuxedo ilk sentetik fırçam idi, halihazırda oğlum kullanıyor. Resim ve ekipman çok şık, güle güle kullanın. Mermer veya mermer görünümlü alet tutucunuzu ayrıca çok beğendim. Nereden temin ettiniz acaba? Daha önce size sorulmuş olabilir, ancak tekrar yanıtlarsanız çok memnun olurum.
Komşum merhabalar, çok teşekkürler benim de ilk tıraş fırçam çok seviyorum, domuz kılları denedim ama çok memnun kalmadım açıkçası. Daha önce sormuş olabilirsiniz ancak ben de hatırlayamadım, benim hatam olmuş, atlamış olabilirim Muji markasının Milanodaki mağazasından almıştık eşimle, aslında diş fırçalığı olur kendisi ama gerçekten çok sade ve başarılı bir tasarım. Porselen malzemeden yapmışlar, linkini aşağıya ekliyorum. İstanbul'da mağazası var mı bilmiyorum açıkçası.
https://www.muji.com/sg/products/cmdty/detail/4549738986218
Aslında bundan istenirse birebir bu örnekten herhangi bir porselenci üretebilir diye düşünüyorum, çok kolay bir model akşam evimizin yakınındaki atölyeye soracağım direk, makul bir fiyat söylerse de belki forumdan isteyen olursa ürettirebiliriz.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - korgunv - 03/09/2020
(03/09/2020, Saat: 15:50)KurtaranS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum merhabalar, çok teşekkürler benim de ilk tıraş fırçam çok seviyorum, domuz kılları denedim ama çok memnun kalmadım açıkçası. Daha önce sormuş olabilirsiniz ancak ben de hatırlayamadım, benim hatam olmuş, atlamış olabilirim Muji markasının Milanodaki mağazasından almıştık eşimle, aslında diş fırçalığı olur kendisi ama gerçekten çok sade ve başarılı bir tasarım. Porselen malzemeden yapmışlar, linkini aşağıya ekliyorum. İstanbul'da mağazası var mı bilmiyorum açıkçası.
https://www.muji.com/sg/products/cmdty/detail/4549738986218
Aslında bundan istenirse birebir bu örnekten herhangi bir porselenci üretebilir diye düşünüyorum, çok kolay bir model akşam evimizin yakınındaki atölyeye soracağım direk, makul bir fiyat söylerse de belki forumdan isteyen olursa ürettirebiliriz.
Yeni bir etkinliğin ayak seslerini duyar gibi oldum. Deri etkinliğinden hemen sonra başlayacak olması ayrıca sevindirici .
Değerli komşum şaka bir yana, zahmet edip çok detaylı bir şekilde bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim.
Günün Tıraşı (SOTD) - -mali - 03/09/2020
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - -mali - 04/09/2020
Sıhhatler olsun beyler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - KurtaranS - 05/09/2020
Akşam tıraşı, tüm komşularıma sıhhatler olsun
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
|