Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Asktm - 13/09/2020
(13/09/2020, Saat: 20:19)newbie Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Proraso kase içi basılmış tabac sabun
Yaqi eflatun sentetik
Mühle R41
Dorco Titan jilet
Brüt losyon
Keyifli tıraşlar..
@newbie komşum yaqi eflatun için bi değerlendirme alabilir miyiz?
Günün Tıraşı (SOTD) - KurtaranS - 13/09/2020
Tüm komşulara sıhhatler olsun
Rocnel Elite 2019 Agresif versiyon
Permasharp bıçak
Derby Limonlu Tıraş Kremi
Yaqi Tuxedo Sentetik Fırça
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - newbie - 13/09/2020
(13/09/2020, Saat: 20:21)Asktm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @newbie komşum yaqi eflatun için bi değerlendirme alabilir miyiz?
Elbette komşum dilim döndüğünce anlatayım. Bir önceki fırçam da Yaqi idi. Yaqi tuxedo barber 30 mm. Ondan da memnunum ancak o biraz omurgalı ve ağır gelmişti. Yaqi eflatun ise 26 mm. Kapta köpürtme için sapının uzun olmasının avantaj olduğunu düşünüyorum ve bu yüzden tercih ettim. Sapı zaten estetik açıdan da güzel ve ben konforlu da buldum. Kıl yoğunluğu oldukça iyi ve yumuşaklık olarak tuxedo dan bir tık daha yumuşak olduğunu belirtmeliyim.Buna rağmen köpük performansını oldukça beğendim. Kısa sürede bol miktarda köpük elde ettim. İlk 2 kullanımımda 2 adet kıl dökülmesinin normal olduğunu düşünüyorum.
FS karma kıllı ve tuxedodan sonra 3. Fırçam olduğu için şimdilik söyleyebileceklerim bunlar komşum. Memnun kaldım 3 fırçam arasında %80-90 eflatunu kullanırım diye düşünüyorum.Umarım faydalı olabilmişimdir.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - CK89 - 13/09/2020
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Asktm - 13/09/2020
(13/09/2020, Saat: 21:01)newbie Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Elbette komşum dilim döndüğünce anlatayım. Bir önceki fırçam da Yaqi idi. Yaqi tuxedo barber 30 mm. Ondan da memnunum ancak o biraz omurgalı ve ağır gelmişti. Yaqi eflatun ise 26 mm. Kapta köpürtme için sapının uzun olmasının avantaj olduğunu düşünüyorum ve bu yüzden tercih ettim. Sapı zaten estetik açıdan da güzel ve ben konforlu da buldum. Kıl yoğunluğu oldukça iyi ve yumuşaklık olarak tuxedo dan bir tık daha yumuşak olduğunu belirtmeliyim.Buna rağmen köpük performansını oldukça beğendim. Kısa sürede bol miktarda köpük elde ettim. İlk 2 kullanımımda 2 adet kıl dökülmesinin normal olduğunu düşünüyorum.
FS karma kıllı ve tuxedodan sonra 3. Fırçam olduğu için şimdilik söyleyebileceklerim bunlar komşum. Memnun kaldım 3 fırçam arasında %80-90 eflatunu kullanırım diye düşünüyorum.Umarım faydalı olabilmişimdir.
Teşekkürler.
Günün Tıraşı (SOTD) - İsmetaltan - 13/09/2020
Cümleten sıhhatler olsun...
SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - ahraz - 13/09/2020
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - klasik63 - 14/09/2020
Alet: Gilette King c
Jilet: Gilette King c
Sabun: Alsancak
Fırça: Yaqi kırmızı mermer
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Chefkara - 14/09/2020
RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Cem.O44 - 14/09/2020
(14/09/2020, Saat: 01:43)Chefkara Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum sıhhatler olsun slant deneyiminiz nasıl?Biraz bizlere semi slant aletten eğer varsa önce kullandığınız slant aletlere veya elinizdeki DE aletlere göre değerlendirme yapabilirseniz sevinirim keyifli tıraşlar.
SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
|