Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Sh@dow - 15/09/2020
Tüm komşularıma sıhhatler olsun.
Günün Tıraşı (SOTD) - 00serkan4300 - 15/09/2020
@batmanforever @sh@dow sıhhatler olsun, pişti diye buna derler. Bir tane de bana alalım bu sabundan
SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - batmanforever - 15/09/2020
(15/09/2020, Saat: 10:42)00serkan4300 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @batmanforever @sh@dow sıhhatler olsun, pişti diye buna derler. Bir tane de bana alalım bu sabundan
Teşekkür ederim Serkan WK çok güzel ve keyifle kullandığım bir sabundur. Pandemi geçtikten sonra sana da bir tane alırız sen yeter ki iste
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Sh@dow - 15/09/2020
(15/09/2020, Saat: 10:42)00serkan4300 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @batmanforever @sh@dow sıhhatler olsun, pişti diye buna derler. Bir tane de bana alalım bu sabundan
@00serkan4300 Serkan komsum ve @batmanforever Volkan abim sizlerede sıhhatler olsun bu sabunla pişti olmakta bir başka güzelmiş
RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - 00serkan4300 - 15/09/2020
(15/09/2020, Saat: 10:55)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ederim Serkan WK çok güzel ve keyifle kullandığım bir sabundur. Pandemi geçtikten sonra sana da bir tane alırız sen yeter ki iste Teşekkür ederim sen çok yaşa abi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - marv - 15/09/2020
Viking' i bitirmeye niyeti aldım. Hade bre bismillah
Arko varken dönüp bakılması haramdır. Açık ve net Mentol hissi Hydrate le hemen hemen aynı. Hafiften bir serinlik veriyor. Bulgaristan üretimi, rose of bulgaria bundan bir tık daha iyi. Lakin dediğim gibi peşinde koşturulacak , merak edilecek ürünler değiller.
Günün Tıraşı (SOTD) - MetsGo - 15/09/2020
Rex envoy alet , trafalgar T1 fırça , de harris krem
Bezelye kadar dr harris T1 ile coştu yeterli köpük çıkardı , en sevdiğim krem oldu olacak bu
Tüm dostlara sıhhatler olsun
Günün Tıraşı (SOTD) - 40tansonra - 15/09/2020
Herkese sıhhatler olsun..
Haydi hayırlı tıraşlar!
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Chefkara - 16/09/2020
Fatip Grande gentile Gold , söylendiği kadar agresif değil bana göre r89 dan agresif tabi renk olarak aldı gitti
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - marv - 16/09/2020
Fırça ve krem malumunuz. Onları bir süre daha aralıksız kullanmaya devam edeceğim. Tıraş aleti Wilkinson la da bu hafta devam. Polsilver 4. Tıraşını verdi. Daha önce de bahsetmiştim. İki yüzüyle birkez tıraş olup, çevirip diğer iki yüzüyle de birer kez tıraş oluyorum.
Tıraş sonrası Drakkar Noir balsam ve üzerine No 3 Marmara kolonyası. Marmara Kolonyası Darakkar Noir replikası bir koku. Yıllardır kullandığım ürünler ama bu aylarda değil. Sonbahar - kış gibi kullanırım. Kolonyayı dün markette görünce bir deneyim dedim. Malum bu pandemiden dolayı su gibi kolonya bitiyor.
Herkese sıhhatler olsun
|