Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - GartBnx - 07/10/2020
güzel fırçaymış nerden aldın bakim :-)
Günün Tıraşı (SOTD) - marv - 07/10/2020
Omega 10072 , ,Sedef ustura , Yeşil Astra çift kağıt , Alsancak Tıraş sabunu , Proraso Mavi balsam. 2 perde tıraş. Üzerine filtre kahve. Yok böyle bir keyif. Cümleten sağlık, sıhhat, keyifli tıraşlar dilerim.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Sh@dow - 07/10/2020
Tüm komşularıman sıhhatler olsun.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Delidumrul - 07/10/2020
(07/10/2020, Saat: 00:58)GartBnx Adlı Kullanıcıdan Alıntı: güzel fırçaymış nerden aldın bakim :-)
Tanıdık biri verdi :-)
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Razorlazer - 07/10/2020
Herkese sıhhatler olsun.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Necdet - 07/10/2020
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - 3RD1 - 07/10/2020
(04/10/2020, Saat: 20:05)fusuy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum makasla ne yaptınız?
Top sakal-keçi sakal arası bir sakal uzatıyorum çene bölgesinde onun sağını solunu düzeltiyorum.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ekindgn - 07/10/2020
(07/10/2020, Saat: 16:22)Necdet Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
@Necdet komşum,
Öncelikle sıhhatler olsun.
Ekipmanlarının arasında kullan-at bir tıraş bıçağı görüyorum. Bunun yerine Wilkinson veya Yuma deneyebilirsin ki Geltir ruhuna tam anlamıyla entegre olabilesin, tıraş keyfin artarak devam edebilsin. Genel olarak kullan-at tarzı ürünleri kullanmıyoruz tıraşta, geleneksel tıraşa yönelik ekipmanlara ağırlık veriyoruz. Böylelikle merakımız artarken daha iyi tıraşı da öğrenebiliyoruz.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Necdet - 07/10/2020
@"ekindgn" haklısınız komşum Foruma baya bir ara vermek zorunda kaldım.
Sizler gibi ne yazık ki pahalı aletler alamıyorum gelirim düşük
İş yoğunluğundan foruma zaman ayıramadım eksiklerim var farkındayım
Ekonomik bir set önümüzdeki günlerde inşallah oluşturucam
Sinop küçük bir il bakkal karşımda olduğu için iş yorgunluğundan aceleden girdim aldım
Wilkinson sword classic, yuma tıraş aletleriniyle ilgilenicem
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ekindgn - 07/10/2020
(07/10/2020, Saat: 16:55)Necdet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @"ekindgn" haklısınız komşum Foruma baya bir ara vermek zorunda kaldım.
Sizler gibi ne yazık ki pahalı aletler alamıyorum gelirim düşük
İş yoğunluğundan foruma zaman ayıramadım eksiklerim var farkındayım
Ekonomik bir set önümüzdeki günlerde inşallah oluşturucam
Sinop küçük bir il bakkal karşımda olduğu için iş yorgunluğundan aceleden girdim aldım
Wilkinson sword classic, yuma tıraş aletleriniyle ilgilenicem
@Necdet komşum,
Kendimi yanlış ifade ettim aslında,
Amaç asla pahalı alet almak değil: jileti düzgün tutan bir Yuma bulabilirsen bir yaprak jiletle çok pahalı ekipmanlara taş çıkartır ki keyiften uçarsın inan ki. Pazarda, hırdavatçıda, bazı bakkallarda, temizlik dükkanlarında vb bulunabiliyor Yuma. Ama en kolay yolu bir adet Wilkinson plastik edinirsen (yanında jilet de geliyor) çok daha keyifli olabilir tıraşların.
|