Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Mustafa40 - 07/10/2020
@ekindgn komşum gayet güzel bi tavsiyede bulunmuş. @Necdet komşum permatik yerine ws ya da yuma kullansa çok daha kârlı çıkar.
Cvp: RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ekindgn - 07/10/2020
(07/10/2020, Saat: 20:52)KurtaranS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bilmiyordum böyle bir durumun söz konusu olduğunu, @ekindgn kusuruma bakmayın lütfen benim hatam. Manipüle olmuşum karşı tarafın verdiği cevap yüzünden.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@KurtaranS komsum, siz de lutfen kusura bakmayin, mesajlarimi dikkate almayin. Hatta belirttiginiz durum (uyari, tavsiye vb ozelden belirtmek daha uygun olabilir) konusunda daha dikkatli olacagim.
Sihhatler olsun herkese,
Günün Tıraşı (SOTD) - KurtaranS - 07/10/2020
Tüm komşularıma özür niteliğinde sotd
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - korgunv - 07/10/2020
(06/10/2020, Saat: 12:19)yakup Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
sonbahar sandalağacı ile başlar...
Yes komşum yes!!! Sıhhatler olsun. Sandal günleri is coming.
Günün Tıraşı (SOTD) - 40tansonra - 07/10/2020
Değişiklik lazım arada.. Herkese sıhhatler olsun!
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - İsmetaltan - 07/10/2020
@"40tansonra" sihhatler olsun hocam bir kac gun once fume sabun ve başak sentetik firca ile keyifle tiras oldum, cidden arada iyi geliyo degisiklik, bir sonrakine arko ve wilkinson klasik planim var.
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - marv - 08/10/2020
(07/10/2020, Saat: 22:53)40tansonra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değişiklik lazım arada.. Herkese sıhhatler olsun!
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Sıhhatler olsun. Rica etsem Füme' yle ilgili yorumunuzu Füme başlığına yazar mısınız? Bunlar bizim ilk göz ağrılarımızdan yerli ürünler açıkcası olumlu/olumsuz iki satır okumak keyif veriyor.
Balsam ' ı toptancı da görmüştüm. Nasıl beğendiniz mi ? Dış tasarımı hoş görünüyor. Yüz toniğini de tıraş öncesi kullandınız sanırım.
Günün Tıraşı (SOTD) - marv - 08/10/2020
Alsancak tıraş sabunuyla 3. tıraşı devirdik. 3 kez ustura tıraşı oldum, bu hafta usturayla devam. Sabunla ilgili kanaatim ziyadesiyle oluştu ama haftaya Derby sabunla dönüşümlü çift taraflı tıraş aleti kullanarak , birkaç farklı husus da deneyerek tıraş olup inceleme yazacağım.
Üretici abimiz zahmet etti deneyelim diye gönderdi ürünü, en azından hakkıyla bir inceleme yapmaya çalışayım ki şu an ürünün geliştirme süreci devam ediyor.
Bu sürece kendi çapımızda bir katkımız olabilirse ne ala...
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Asktm - 08/10/2020
@zbilgen komşum 41c yeşil astra uyumu devam ediyor.
Günün Tıraşı (SOTD) - İsmetaltan - 08/10/2020
Cumleten sihhatler olsun...
SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
|