RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Kacak - 15/10/2020
(15/10/2020, Saat: 12:48)kaanayhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @"Kacak" o zaman zaten tek çare sentetik. Ha bir de at kılı var hayvana zarar verilmeden alınan ama sentetik daha yerinde bir tercih. Yeni nesil sentetikler iyi zaten. O kulvar da gelişti. Atla eşekle uğraşılmaz bu saatten sonra
Niva sentetiği onu da dairesel kullanmak yerine badana metoduyla kullanırsan iş görür. Veya Türk berberi sitili düğümün ortasına parmağı yerleştirip o şekilde yüzde köpürtebilirsin. Tabi sabırlı olmak lazım açıkçası ona uzun süre pek tahammül edebileceğimi sanmıyorum.
Ya hepi topu kıl, tüy neticede. Nasıl kullanılacağını çözünce yengenin makyaj fırçasıyla dahi tıraş olursunuz Kullandıklarımız dan keyif almasını bilelim, vermeyenleri def edelim +1
Aynen altına imzamı atarım komşum. Yüzde köpürteceğim zaman yaqi tuxedo veya fs g4, tasta alel acele olacaksa niva
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Asktm - 15/10/2020
Parker 94r derby usta ikilisi iyi iş çıkartıyor.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - KAYHAN - 15/10/2020
Fırça Başak, Fasan Duramat DE tüm komşulara sıhhatler olsun.
RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - U A K - 15/10/2020
(15/10/2020, Saat: 15:40)KAYHAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Fırça Başak, Fasan Duramat DE tüm komşulara sıhhatler olsun. Komşum sıhhatler olsun fırçanız çok hoş gözüküyor nereden temin ettiniz acaba
CPH1931 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - lim10 - 15/10/2020
(15/10/2020, Saat: 16:11)U A K Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum sıhhatler olsun fırçanız çok hoş gözüküyor nereden temin ettiniz acaba
Başak fırça bir milyoncular, berber toptancıları, el tezgahlarında yani her yer de bulunabiliyor. 10- 15 tl gibi bir fiyatı vardı. Ancak son zamanlarda naylon kıllar kullanmaya başladılar. Herhangi bir milyoncuya bakın büyük ihtimal bulursunuz ama domuz kılı bulma ihtimaliniz çok düşük.
RE: Cvp: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - U A K - 15/10/2020
(15/10/2020, Saat: 16:31)lim10 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Başak fırça bir milyoncular, berber toptancıları, el tezgahlarında yani her yer de bulunabiliyor. 10- 15 tl gibi bir fiyatı vardı. Ancak son zamanlarda naylon kıllar kullanmaya başladılar. Herhangi bir milyoncuya bakın büyük ihtimal bulursunuz ama domuz kılı bulma ihtimaliniz çok düşük. Teşekkür ederim ben de domuz kılı olduğu için sormuştum özellikle yeni üretimler naylon ne yazık ki sağolun
Cvp: RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - KAYHAN - 15/10/2020
Komşum sıhhatler olsun fırçanız çok hoş gözüküyor nereden temin ettiniz acaba
[/quote]
Teşekkür ederim @UAK komşum,fırçayı yaklaşık 5 sene önce kuaför malzemeleri satan bir dükkandan almıştım,siz sorunca bugün uğradım sordum artık gelmiyormuş bu fırça.
RE: Cvp: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - U A K - 15/10/2020
(15/10/2020, Saat: 18:51)KAYHAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum sıhhatler olsun fırçanız çok hoş gözüküyor nereden temin ettiniz acaba
CPH1931 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Teşekkür ederim @UAK komşum,fırçayı yaklaşık 5 sene önce kuaför malzemeleri satan bir dükkandan almıştım,siz sorunca bugün uğradım sordum artık gelmiyormuş bu fırça.
[/quote]Sorduğunuz için ayrıca çok teşekkür ederim komşum sağolun güzel günlerde kullanın
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - MetsGo - 15/10/2020
Sıhhatler olsun herkese
Ayhan abi old spice efsane
Günün Tıraşı (SOTD) - zorsakal - 15/10/2020
Bugün mentol bombardımanına ihtiyacım var..herkese keyifli tıraşlar...
|