Cvp: RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - habaz - 21/11/2020
(21/11/2020, Saat: 17:46)Delidumrul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çelik usturaya hep hazırlanıyorum ama Çelik usturam hazırlanmıyor bir türlü
Az kaldı az !
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Soner - 21/11/2020
Tüm dostlara sıhhatler olsun, süper kareler gelmiş yine.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Efrasyab - 22/11/2020
Sıhhatler olsun komşularım.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - arikanmd - 22/11/2020
Bugünkü traşımda
executive shaving preshave oil, Body Shop Mecca Root Cream,
chubby 2 super,
rex ambassador adjustable 4 ayarında,
wilkınson jilet,
TOBS Germain Street postshave cream kullandım. Altalta yazınca ne kadar değişken var bu denklemde insan şaşırıyor
Günün Tıraşı (SOTD) - 40tansonra - 22/11/2020
Herkese sıhhatler olsun.. Haydi hayırlı tıraşlar!
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - DelikanliTiras - 23/11/2020
(21/11/2020, Saat: 01:42)trooper_gs Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komsum bu sabunu begendiniz mi? Bende de var ama pek memnun kalmadım birkaç sefer denememe rağmen.
Keyifli traşlar.
Bu sabunu ben de ilk kez kullandım, gliserin bazlı sabun, kayganlık çok güzel ama köpüğü zayıf, yüzde sönüyor ve her perde ayrıca köpürtmek gerekiyor. Ne varsa tallow'da var
Günün Tıraşı (SOTD) - batmanforever - 23/11/2020
Cümleten sıhhatler olsun...
Gillette Fatboy
Derby Usta
Razorock Plissoft Bruce
SV Mirto Di Sardegna
De Vergulde Hand Balsam
Osma Şap Taşı
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - biryantin - 23/11/2020
Harika bir sabah...
Merkur 34C
Permasharp
Wholly Kaw Denarius sabun
Wholly Kaw Rebelle aftershave
Alpha Rubberset 400
Markasız şap
Sanırım bu jilet Feather'ı listemde 2. sıraya indirdi. Yenilerini henüz denemedim ama umarım aynıdır çünkü bu eski üretimleri bulmak biraz zor gibi...
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - onurcakmak - 23/11/2020
Tüm komşularım sıhhatler olsun
@"biryantin" komşum, şap dikkatimi çekti. Markasızmış ama çok temiz duruyor. Nereden temin ettiniz?
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - biryantin - 23/11/2020
(23/11/2020, Saat: 17:18)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tüm komşularım sıhhatler olsun
@"biryantin" komşum, şap dikkatimi çekti. Markasızmış ama çok temiz duruyor. Nereden temin ettiniz?
Merhaba,
Evet ben de çok seviyorum, cam gibi kayadan parça kesilip cilalanmış. İtalya’nın Verona kentindeki sokak pazarında bir yaşlı kadın satıyordu bunlardan çeşitli boylarda, 3 Euroya verdi. Diğer sıkıştırılmış olanlardan da aldım bir süre sonra dağıldılar maalesef. Benzerini burada da aradım bulsam alırım...
|