Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Razorlazer - 13/12/2020
Herkese sıhhatler olsun.
RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - onur7 - 13/12/2020
(12/12/2020, Saat: 16:05)oguzhan5069 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum; sabun bastığınız kaseyi çok merak ettim nereden temin ettiniz, nerelerde bulunur? Evet komşum ikea'dan alınma kaplar. Beş veya altı tane sabun basılmış kap var elimde şimdilik bir problem yok paslanma açısından.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - Zayn - 13/12/2020
3 günlük sakal..
GSB
Fatip grande
Sentetik yaqi
Arko krem
Watson after shave
Bioderma nemlendirici
Keyifli tıraşlar..
SM-M315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Delidumrul - 13/12/2020
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - tiktak - 13/12/2020
(02/12/2020, Saat: 01:11)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tüm Dostlara Sıhhatler Olsun
> EJ 3one6
> Gillette Nacet
> SV Mirto Di Sardegna
> Razorock Plissoft Bruce 24mm
> De Vergulde Hand Losyon
> Osma Şap Taşı
Ustat bu fircanin performansi nasil acaba? Sentetik ve porsuk kili fircalar denemek istiyorum, sentetik olarak bunu gozume kestirdim. Hassas bir cilde sahibim, onerir misiniz?
Günün Tıraşı (SOTD) - 40tansonra - 13/12/2020
Herkese sıhhatler olsun. Haydi hayırlı tıraşlar!
Çelik sap takınca kendini çelik zanneden bir r41 ile sıcacık mentol yüklü kış tıraşı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - yunusso - 13/12/2020
..sıhhatler olsun...
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - sfenks - 13/12/2020
(13/12/2020, Saat: 23:30)yunusso Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ..sıhhatler olsun...
Siyah kutu ws sabun orjinal mi, yoksa kutusunda başka sabun mu var? Fi tarihinde kullanmıştım ama mavinin neresinde durur şu an hatırlamıyorum doğrusu.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - marv - 14/12/2020
@"sfenks" Ben de kullanmadım ama epeydir piyasada olan bir ürün. Mavi kutuyla kokusu felan farklıydı diye rivayet ediliyordu ama iç piyasada hiç görmedim.
http://www.amazon.co.uk › Wilkinson-Sw...
Web sonuçları
Wilkinson Sword Classic Shaving Soap Bowl: Amazon.co.uk: Health ...
Öteyandan mavi kutu olandan ziyade stick olanı tavsiye ederim. Bilhassa ustura tıraşı için güzel sabundur. Lanolinli...
RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - yunusso - 14/12/2020
(13/12/2020, Saat: 23:51)sfenks Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Siyah kutu ws sabun orjinal mi, yoksa kutusunda başka sabun mu var? Fi tarihinde kullanmıştım ama mavinin neresinde durur şu an hatırlamıyorum doğrusu. ..doğrudur, yurt dışından gelmişti, ısrarla kullanmak suretiyle bitirmek uzereyim...guzel ve fresh bir kokusu var , mavinin kokusunu pek hatırlamıyorum ama çok farklı olduklarını sanmıyorum ...
|