SON OKUDUĞUNUZ KİTAPLAR - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- Forum: Tıraş Dışı (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=37) +--- Konu Başlığı: SON OKUDUĞUNUZ KİTAPLAR (/showthread.php?tid=1856) |
SON OKUDUĞUNUZ KİTAPLAR - Dragon - 10/01/2018 (06/01/2018, Saat: 20:40)neoromancer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: YKY’nın önünden geçerken aklıma geldi girip aldım. 3 kitabı daha varmış. Seversem onlara da devam edeceğim Bugün başlıyorum Iza’ya SON OKUDUĞUNUZ KİTAPLAR - ahraz - 17/01/2018 Yky uğradım bugün,kalmadı dediler,dedim depo,üzgünüz orada da yok. @neoromancer mı dedim? Hafif gözleri nemli kadın yüzüme baktı: “ O mini incelemeyi yapmayacaktı? “ Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi RE: SON OKUDUĞUNUZ KİTAPLAR - neoromancer - 17/01/2018 (17/01/2018, Saat: 19:58)ahraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yky uğradım bugün,kalmadı dediler,dedim depo,üzgünüz orada da yok. @neoromancer mı dedim? Hafif gözleri nemli kadın yüzüme baktı: “ O mini incelemeyi yapmayacaktı? “ ..Selamlar..... komşum yaza kadar bir baskı daha yapmazsa,yada bulamazsan o taraflara gelirken bendekini getiririm merak etme...maksat vatana millete fayda olsun SON OKUDUĞUNUZ KİTAPLAR - ahraz - 17/01/2018 (17/01/2018, Saat: 21:50)neoromancer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ..Selamlar..... komşum yaza kadar bir baskı daha yapmazsa,yada bulamazsan o taraflara gelirken bendekini getiririm merak etme...maksat vatana millete fayda olsun Abi zahmet etme lütfen.Bulurum umarım yaza kadar. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi SON OKUDUĞUNUZ KİTAPLAR - gr00v3r - 21/01/2018 Sağlık nedeniyle bir süredir kısa süreli okumalar dışında forumda olamadım. Fırsat buldukça da E-kitap formatında Freud okumalarıma devam ettim. Maalesef hala e-kitap okuyucu edinememiş ve tabletle idare eden biri olarak ilgili arkadaşlar için D&R ve idefix’te Kobo e-kitap okuyucuların H2O ve Aura 2 modellerinde 100₺’lik indirim var. Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi RE: SON OKUDUĞUNUZ KİTAPLAR - pilotic - 21/01/2018 Hocam geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim. Umarım ciddi bir sıkıntı yoktur. SON OKUDUĞUNUZ KİTAPLAR - gr00v3r - 21/01/2018 (21/01/2018, Saat: 14:57)pilotic Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim. Umarım ciddi bir sıkıntı yoktur. Teşekkür ederim Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi SON OKUDUĞUNUZ KİTAPLAR - ahraz - 21/01/2018 (21/01/2018, Saat: 11:50)gr00v3r Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sağlık nedeniyle bir süredir kısa süreli okumalar dışında forumda olamadım. Fırsat buldukça da E-kitap formatında Freud okumalarıma devam ettim. Maalesef hala e-kitap okuyucu edinememiş ve tabletle idare eden biri olarak ilgili arkadaşlar için D&R ve idefix’te Kobo e-kitap okuyucuların H2O ve Aura 2 modellerinde 100₺’lik indirim var. Çok geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorum. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi SON OKUDUĞUNUZ KİTAPLAR - EskUyeMhmt_G - 21/01/2018 @gr00v3r Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. SON OKUDUĞUNUZ KİTAPLAR - gr00v3r - 21/01/2018 (21/01/2018, Saat: 21:01)Mehmet_G Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @gr00v3r Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Çok teşekkür ederim, tüm dostlara saygılarla Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi |