![]() |
Beğendiğimiz Diziler - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- Forum: Tıraş Dışı (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=37) +--- Konu Başlığı: Beğendiğimiz Diziler (/showthread.php?tid=3689) |
Cvp: beğendiğimiz diziler - vasconcelos - 06/06/2020 (11/04/2020, Saat: 18:36)DenizKSK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dün Unorthodox'a başladım Netflix'de. Değişik bir tarz. 4 bölümlük mini dizi. Bugün bitirdim Unorthodox'u. Sanat, tarih, din, dram her şeyi 4 bölüme sığdırmışlar. Şahsen beğendim. Bir günde bitirmelik bir mini dizi. Yabancı dizi önerileri - Second pass - 23/07/2020 Komşularım merhaba, herkesin; " keşke hafızam silinse de tekrar izlesem" dediği diziler vardır. Ben ve benim gibi dizi izlemeyi seven insanlar olarak birbirimize yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum. Benim önerilerim: 1) Santa Clarita diet 2) Breaking Bad 3) Better Call Saul 4) Hannibal Lecter 5) Dexter 6) Prison Break 7) How i met your mother 8) Shameless 9) Trailer Park Boys (bunu herkes beğenmeyebilir) 10) Rick and Morty 11) Bojack Horseman Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Önerilerinizi bekliyorum. Cvp: Yabancı dizi önerileri - korgunv - 23/07/2020 The English Game. Futbol ve Victorian Age seviyorsanız, mükemmel. 4 bölümdü galiba. Cvp: Yabancı dizi önerileri - Second pass - 23/07/2020 (23/07/2020, Saat: 22:32)korgunv Adlı Kullanıcıdan Alıntı: The English Game. Futbol ve Victorian Age seviyorsanız, mükemmel. 4 bölümdü galiba. Futbola pek ilgim yok ama, tarihi dizileri severim. Hafta tatilimde bir çırpıda izlerim. Teşekkür ederim. Cvp: Yabancı dizi önerileri - Sheeplessness - 23/07/2020 (23/07/2020, Saat: 22:27)Second pass Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşularım merhaba, herkesin; " keşke hafızam silinse de tekrar izlesem" dediği diziler vardır. Ben ve benim gibi dizi izlemeyi seven insanlar olarak birbirimize yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum. Benim önerilerim: Sopranos Cvp: Beğendiğimiz Diziler - yakup - 23/07/2020 house md six feet under oz punisher leyla ile mecnun Cvp: Beğendiğimiz Diziler - korgunv - 23/07/2020 @Second pass komşum, güzel bir konu açtınız, teşekkürler. Atladığımız dizileri bu başlıkta yakalama şansı olacaktır. Benim naçizane iki adet önerim var. Office (ofis) BBC UK Kuhne (mutfak) TNT Rusya Her ikisini Türkçe dublaj youtube kanalından izleyebilirsiniz. Cvp: Beğendiğimiz Diziler - jegal - 23/07/2020 Etkilendiğim dizilerden biri diyebilirim izlemeyen komşularımıza öneririm ![]() Beğendiğimiz Diziler - ahbap - 23/07/2020 Homeland The Americans House of Cards IT Crowd Narcos Narcos Mexico True Detective Handmaid's Tale Fargo Game of Thrones Sherlock Suits The Mentalist Orphan Black Black Mirror 24 Bodyguard Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Beğendiğimiz Diziler - GecayS - 23/07/2020 (23/07/2020, Saat: 23:34)ahbap Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Homeland [mention]Ahbap [/mention] komşum. Bu liste ile %90 üstü eşleşiyoruz. Blacklist son 2 sezonu saymazsak seyretmediyseniz tavsiye edebilirim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi |