![]() |
Polsilver Super Iridium - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: JİLETLER (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=31) +--- Forum: Çift Taraflı Yaprak Jiletler (Double Edge) (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=32) +--- Konu Başlığı: Polsilver Super Iridium (/showthread.php?tid=504) |
RE: Polsilver Super Iridium - bekvural - 13/11/2017 (13/11/2017, Saat: 00:43)gr00v3r Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Site yenileme aşamasında olduğundan sanırım yaprak jiletler görünmüyor ve sepete eklenemiyor haliyle, bizim gibi İstanbul’a uzak kişiler için ancak bir dost yardımı gerekiyor mu demek istedin @bekvural komşum Komşum hem öyle giriyorum İmpa Ticaretin sitesine genellikle sabunlar var. Birkaç sabun sepete ekle çıkar yapıyorum siparişi tamamlayamadım ![]() Sen yazmadan 30 dakika önce girdim siteye jiletlere baktım perma sharp ultimate 5li vardı 50 TL yazılmış onu hiç anlayamadım nasıl bir jilettir bilmiyorum ben... ![]() Polsilver Super Iridium - kokopelli - 13/11/2017 Sitemizde İmpa için fiyat listesi bulunuyor. Hala o listeden sipariş listesi oluşturup Mustafa Bey’e özel mesaj veya e posta ile gönderebilirsiniz. extrashaving sitesi henüz değişimini tamamlamamış. Yüzlerce ürün eksik görünüyor. Sent from my iPhone using Tapatalk RE: Polsilver Super Iridium - bekvural - 13/11/2017 Toplu sipariş daha mantıklı görünüyor biraz daha @dikdik_s komşumun gönderdiği jiletler ve acemi tıraş ekipmanlarına devam edeceğim... dikdik üstadın gönderdikleri jiletler saolsun şöyle ![]() SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi RE: Polsilver Super Iridium - protti - 13/11/2017 [quote='bekvural' pid='181829' dateline='1510442880'] Komşular biri alıp kargoya verse çok ikrama geçer şöyle 100 veya 200 adedi konuyu okudum muhtemelen severim sevmezsem abim kesin sever ![]() Sanırım daha önce mesajı da siz atmıştınız almam için . Bugün yolumu çevirip için gittim. Fakat döviz kurlarından dolayı satıcı 60 TL' den aşağı fiyata vermiyor . Arkadaşlarımızın dediği gibi İmpa' dan çok daha ucuz kargoya ve uygun fiyata alabilirsiniz. Polsilver Super Iridium - kokopelli - 13/11/2017 İmpa’da 100’lük satılmıyor, 5’li paketle satılıyordu. 100’lüsü var mıymış? Sent from my iPhone using Tapatalk RE: Polsilver Super Iridium - protti - 13/11/2017 (13/11/2017, Saat: 22:47)kokopelli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İmpa’da 100’lük satılmıyor, 5’li paketle satılıyordu. 100’lüsü var mıymış? Bir kartela istiyorum derseniz veya paket 100' lü olur.. RE: Polsilver Super Iridium - dikdik_s - 13/11/2017 @bekvural Guzel tırasların olsun kardesim. @kokopelli Ornek 1 kartela kardesim. ![]() Polsilver Super Iridium - kokopelli - 13/11/2017 Kartela nedir biliyorum elbette arkadaşlar. Kartela var mıdır diye soran olmuş muydu diye sordum sadece. Bir sonraki siparişte sorarım Mustafa Bey'e. SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Polsilver Super Iridium - bekvural - 14/11/2017 @protti komşum teşekkür ederim zahmet olmuş size haklısınız impadan almak mantıklı site düzene girsin sipariş geçecem. İmpada indirimimiz var mı fiyatlar zaten uygunda yinede bilelim ![]() @dikdik_s üstadım denemelere başladım umarım cildime uygun jilet bulabilirim... @kokopelli impada 100 lü polsilver 65 TL idi. SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi RE: Polsilver Super Iridium - protti - 14/11/2017 (14/11/2017, Saat: 00:02)bekvural Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @protti komşum teşekkür ederim zahmet olmuş size haklısınız impadan almak mantıklı site düzene girsin sipariş geçecem. İmpada indirimimiz var mı fiyatlar zaten uygunda yinede bilelim 5' li paketi 3 TL X 20 60 TL eder . 65 TL olması imkansız. Hatta bir serisinde törpü hediyeside vardı. Kalmışsa sizede denk gelebilir... Özel bir indirimimiz yok. Siz isterseniz yine de bir arayıp pazarlık edin ... |