Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ihtilaf - 18/05/2014
(18/05/2014, Saat: 21:44)cosa_nostra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Maşukiyede 2 günlük güzel bir otel kaçamağı
Herşey (tas) da dahil dedikleri bu galiba
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - cosa_nostra - 18/05/2014
Aynen hocam hanımın çanta sağ olsun odada tıraş bıçağı ve kremle karşılaştım boş yok
Ynt: En Son Ne Aldınız ? - mirrorihsan - 19/05/2014
Bugun impa ticaretten ten 5 adet feather 5 adet 7 o'clock ve 5 adet bolzano aldim.Feather ve 7 o'clokclar 5 er tl bolzani ise 3.5 tl.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - siralexf - 19/05/2014
Bolzanoları kullan bakalım üstat,yorumun ne olacak
Ben paketten iki tane kullandım iyimi kötümü halen karar verebilmiş değilim fakat mademki üst düzey urun gurubunda oldugu soyleniyor daha net sonuç verebilmesi lazim diye düşünüyorum..
Ynt: RE: Cvp: En Son Ne Aldınız ? - mirrorihsan - 19/05/2014
(19/05/2014, Saat: 18:31)siralexf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bolzanoları kullan bakalım üstat,yorumun ne olacak
Ben paketten iki tane kullandım iyimi kötümü halen karar verebilmiş değilim fakat mademki üst düzey urun gurubunda oldugu soyleniyor daha net sonuç verebilmesi lazim diye düşünüyorum..
Kullanip deneyimlerimi paylasirim.muhakkak biraz sakallar uzasin bakalim.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Eucris - 20/05/2014
Arkadaşlar bu traditional.com dan alış veriş yapan var mı?Bu takip numarası ile nasıl ürün takibi yapıyoruz?My order den,Royal mail sayfasına yönlendiriyor ondan sonra,malesef bilgi yok.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ihtilaf - 20/05/2014
(20/05/2014, Saat: 00:34)Eucris Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar bu traditional.com dan alış veriş yapan var mı?Bu takip numarası ile nasıl ürün takibi yapıyoruz?My order den,Royal mail sayfasına yönlendiriyor ondan sonra,malesef bilgi yok.
Ürün kargoya verildikten 1 gün geçene kadar sistemde görünmeyebilir.
Kargo takipi için konu
http://geltir.com/thread-816.html?highlight=kargo+takibi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Eucris - 20/05/2014
(20/05/2014, Saat: 00:43)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ürün kargoya verildikten 1 gün geçene kadar sistemde görünmeyebilir.
Kargo takipi için konu
http://geltir.com/thread-816.html?highlight=kargo+takibi Teşekkürler hocam,cuma istanbula gelmiş akşam,bugünde tatil olduğu için herhangi birşey görünmüyor hayırlısı bakalım.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - srwann - 20/05/2014
Yıllık stok
En Son Ne Aldınız ? - btoprak - 20/05/2014
Dayanamadım, aldım bir tane Merkur 1904 (42c) Classic. shavelounge.co.uk sitesinden sipariş verdim 5 günde elime geçti. Bugün denedim, bayağı beğendim, güzel bir makina . Yanında 1 paket Derby, 1 paket Personna jilet ve 1 adet kibrit çöpü şeklinde kan taşı hediye gönderdiler.
Sent from my iPad using Tapatalk
|