Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Mustafa40 - 28/02/2021
(28/02/2021, Saat: 19:32)ahbap Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu senenin Şubat ayı da hayatımızdan ayrılmak için demir alırken, ayın son tıraşının tayfası bu şekildeydi..
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sıhhatler olsun komşum. Fırçayı nasıl buldunuz?
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ahbap - 28/02/2021
Alıntı:Sıhhatler olsun komşum. Fırçayı nasıl buldunuz?
Teşekkürler komşum. Fırçayı çok sevdim. Omurgası olsun, yumuşaklığı olsun, köpük yapma performansı olsun çok iyi. Beğendim kısacası.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Mustafa40 - 28/02/2021
(28/02/2021, Saat: 22:16)ahbap Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler komşum. Fırçayı çok sevdim. Omurgası olsun, yumuşaklığı olsun, köpük yapma performansı olsun çok iyi. Beğendim kısacası.
Teşekkürler üstadım
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Laylaylom - 01/03/2021
Herkese hayırlı tiraslar.
Günün Tıraşı (SOTD) - taskind - 01/03/2021
Hayırlı haftalar arkadaşlar. Hafta sonu yasakları sayesinde pazartesi sendromu pazartesi neşesine döndü. Sanki her pazartesi askerlikten terhis ediliyorum gibi geliyor bana.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - habaz - 01/03/2021
Sıhhatler olsun..
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - atmacao - 01/03/2021
(01/03/2021, Saat: 11:43)taskind Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı haftalar arkadaşlar. Hafta sonu yasakları sayesinde pazartesi sendromu pazartesi neşesine döndü. Sanki her pazartesi askerlikten terhis ediliyorum gibi geliyor bana.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Taşkın bey yine çok güzel bir ustura. Sıhhatler olsun.
La Toja losyon hakkında yorumunuzu merak ediyorum. Stick sabununu çok severek kullanıyorum. Losyon kokusu ve performansı nasıldır?
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - taskind - 01/03/2021
(01/03/2021, Saat: 12:46)atmacao Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Taşkın bey yine çok güzel bir ustura. Sıhhatler olsun.
La Toja losyon hakkında yorumunuzu merak ediyorum. Stick sabununu çok severek kullanıyorum. Losyon kokusu ve performansı nasıldır?
Merhaba komşum, Sen yazınca aklım başıma geldi bende de stick sabunu vardı, epeydir görmedim nerededir diye bakındım bulamadım her halde sormadan kardeşim aldı o yüzden koklayıp emin olamadım ama Hatırladığım aynı kokuydu sanki. Çok güzel ve bir fresh bir koku, az da mentol içeriği bu freshliğe katkı veriyor. Benim gibi fresh kokuları daha fazla sevenler için vazgeçilmez bir losyon diyebilirim. Tıraş sonrası yıpranmış cildin bakımını gerçekten iyi yapıyor bunda içindeki o ismini aldığı bölgenin termal mineralli suyunun faydası varmı bilmem ama bepanten kremlerde de olan B5 vitamin katkılı olmasının etkisi olduğuna inanıyorum. Koku kalıcılığı bir aftershave den bekleneceği kadar öyle uzun değil ama sürdüm ve kayboldu olanlardan da değil.
Günün Tıraşı (SOTD) - 40tansonra - 01/03/2021
Hoşgeldin bahar o zaman.. Herkese sıhhatler olsun haydi hayırlı tıraşlar!
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - atmacao - 02/03/2021
(01/03/2021, Saat: 19:23)taskind Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba komşum, Sen yazınca aklım başıma geldi bende de stick sabunu vardı, epeydir görmedim nerededir diye bakındım bulamadım her halde sormadan kardeşim aldı o yüzden koklayıp emin olamadım ama Hatırladığım aynı kokuydu sanki. Çok güzel ve bir fresh bir koku, az da mentol içeriği bu freshliğe katkı veriyor. Benim gibi fresh kokuları daha fazla sevenler için vazgeçilmez bir losyon diyebilirim. Tıraş sonrası yıpranmış cildin bakımını gerçekten iyi yapıyor bunda içindeki o ismini aldığı bölgenin termal mineralli suyunun faydası varmı bilmem ama bepanten kremlerde de olan B5 vitamin katkılı olmasının etkisi olduğuna inanıyorum. Koku kalıcılığı bir aftershave den bekleneceği kadar öyle uzun değil ama sürdüm ve kayboldu olanlardan da değil.
Çok teşekkürler Taşkın bey. İlk fırsatta edinmek lazım o zaman
|