Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Chefkara - 05/03/2021
Sıhhatler olsun
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - Creator - 05/03/2021
(04/03/2021, Saat: 20:50)40tansonra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Osman beyin yeni sabunu Regard’ı yeni plastik kutusuyla ilk satın alan olarak bu akşam siftahını yaptım. Koku muazzam. Osman beyin sabunları arasında koku yoğunluğu en yüksek sabun diyebilirim. Kokusuna da kokunun yoğunluğuna da bayıldım. Ayrıca köpüğün kalınlığı ve kıvamı artmış. Çok çabuk köpük oluyordu daha da çabuk olmuş. Yastıklaması koruyuculuğu ile yine dört dörtlük bir OSS-MAN serisi üyesi olmuş. Tavsiyemdir.
Herkese sıhhatler olsun. Haydi hayırlı tıraşlar.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Beğenmeniz beni mutlu etti. Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Keyifli tıraşlar dilerim.
Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - habaz - 06/03/2021
Sıhhatler olsun..
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Serjames - 06/03/2021
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ekindgn - 06/03/2021
@mustbe ve tüm komsularima sihhatler olsun
Her ne kadar karisik gozukse de her bir ekipmani cok severek kullaniyorum.
++ Rimei tıraş makinesi
++ Alsancak Tıraş Sabunu
++ Proraso Aloe Vera Pre-Shave
++ Derby Usta
++ Barber Nostaljik Aftershave
++ Jaguar 783 firca
++ The Body Shop Krem
Günün Tıraşı (SOTD) - smltrpn - 06/03/2021
Kara Mamba
TA-1012 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - oguzhan5069 - 07/03/2021
Bugünki saz arkadaşlarımız
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Razorlazer - 07/03/2021
Herkese iyi pazarlar...
Alet: Yaqi Slant Başlık + EJ Sap. Sesli slant yapmışlar ama sesi daha çok alarm gibi geldi bana; çıngıraklı yılanın çıngırağı misali dikkatli ol diyor
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Delidumrul - 07/03/2021
Günün Tıraşı (SOTD) - 40tansonra - 07/03/2021
Sohayli’nin mdc formülü dediği, kutusunda “amber” yazan tıraş sabununu bu akşam ilk defa kullandım. Az bir suyla inanılmaz dolgun bir köpük verdi. Yastıklaması, kayganlığı ve koruyuculuğu muazzamdı. Kokusu çok hafifti. Kafa tıraşını da olduğum için uzun süreli kullanıma rağmen asla pullanma olmadı. Tek beğenmediğim yanı kutusundaki görüntüsüydü ama beni performansıyla son derece şaşırttı. Çok keyifli bir tıraş yaşadım.
Katana ise kullanılan yarım jiletin alette dışta kalan görüntüsüyle ben çok agresifim imajı vermesine rağmen cillte jileti hissettirdiği için galiba çok beğendim, tertemiz tıraşı var, elimin altında durması gereken bir alet.
Herkese sıhhatler olsun. Haydi hayırlı tıraşlar..
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
|