Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - yakup - 08/04/2021
Günün Tıraşı (SOTD) - sohayli - 08/04/2021
Sıhhatler olsun.
http://www.beyfendi.org
https://dolap.com/profil/sohayli
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Deere - 08/04/2021
(08/04/2021, Saat: 00:20)Asktm Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Komşum alsancak hakkında ne düşünüyorsunuz? Önerir misiniz?
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Asktm - 08/04/2021
(08/04/2021, Saat: 18:06)Deere Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum alsancak hakkında ne düşünüyorsunuz? Önerir misiniz?
Komşum ben alsancak sabunu beğenerek kullanıyorum. Uygun fiyatı ve üreticisinin gelişime açık olması sebebiyle de herkesin denemesini tavsiye ederim. Hatta şuan üretici sabunun formülünü daha da geliştirip kapaklı kaplarda satmaya başladı. Kokular kişisel olmakla birlikte herkese hitap etmeyebilir. Ben bu dört çeşit içinde koku olarak sırayla acı badem>limon>mentollü>sandal i beğendim. Tıraş performansı ve tıraş sonrası hissiyatı olarak ise yerli bütün fabrikasyon ürünlerden başarılı olduğunu düşünüyorum.
Günün Tıraşı (SOTD) - Gens_darmes - 08/04/2021
Uzun bir aradan sonra herkese keyifli tıraşlar.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - ahbap - 08/04/2021
Bu akşamın kadrosu. Herkese keyifli tıraşlar.
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Creator - 08/04/2021
Herkese keyifli tıraşlar
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Deere - 09/04/2021
(08/04/2021, Saat: 19:17)Asktm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum ben alsancak sabunu beğenerek kullanıyorum. Uygun fiyatı ve üreticisinin gelişime açık olması sebebiyle de herkesin denemesini tavsiye ederim. Hatta şuan üretici sabunun formülünü daha da geliştirip kapaklı kaplarda satmaya başladı. Kokular kişisel olmakla birlikte herkese hitap etmeyebilir. Ben bu dört çeşit içinde koku olarak sırayla acı badem>limon>mentollü>sandal i beğendim. Tıraş performansı ve tıraş sonrası hissiyatı olarak ise yerli bütün fabrikasyon ürünlerden başarılı olduğunu düşünüyorum. Teşekkür ederim komşum. Acı bademli olanı denemek istiyorum. Fiyatı gerçekten uygun.
Günün Tıraşı (SOTD) - marv - 09/04/2021
Sıhhatler olsun.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Asktm - 09/04/2021
(09/04/2021, Saat: 08:50)Deere Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ederim komşum. Acı bademli olanı denemek istiyorum. Fiyatı gerçekten uygun.
Önümüz yaz komşum acibadem biraz ağır gelebilir yaz için misket limon veya mentollü daha iyi olabilir.
|