Günün Tıraşı (SOTD) - taskind - 21/04/2021
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - marv - 21/04/2021
@"ekindgn" Ekin hocam çok teşekkürler. Atalier İstanbul harika bir koku. Nationnal Homme ' a benzetiliyor. Tam olarak aynı kokular olmasa da benziyor. Kokunun açılışı biraz saldırgan ve keskin. Bergamot , tarçın ve karanfili seçebiliyorsunuz. Koku tam olarak oturduktan sonra sedir ağacı ve tatlı odunsu bir koku profili kalıyor. Açıkcası tarif etmem yazarak zor ancak benim son derece beğendiğim bir ürün. Koku kalıcılığı da çok iyi bu arada. Nitekim EDP sini de aldım. Ankara ' da Atalier var mı bilmiyorum ama bir fırsat bulursan mutlaka 1895'le birlikte bir denemeni tavsiye ederim. Eğer sevdiğin notalara sahipse kör dalış yapabilirsin.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Chefkara - 22/04/2021
тамблер пнг
Sıhhatler olsun...
Günün Tıraşı (SOTD) - marv - 23/04/2021
Herkese sıhhatler olsun.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - yakup - 23/04/2021
@marv komşum palmolive krem nasıl? tavsiye eder misin?
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - oblomov31 - 23/04/2021
Sıhhatler olsun herkese
Günün Tıraşı (SOTD) - ahbap - 23/04/2021
Herkese sıhhatler olsun..
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - marv - 23/04/2021
@"yakup" İnceleme yapacağım hocam. Bu elimdeki Almanya versiyon. Ortalama bir ürün.Performans tatmin edici. İnceleme de detaylandıracağım. Hangi koşulda tavsiye ederim? Ne kadara aldığınıza bağlı... Almanya' da 1-1.5 euro fiyatlara satıldığını düşünecek olursak kesinlikle tavsiye ederim. (Speick'le birlikte) Türkiye ' de 50-60 tl verecekseniz peşine düşmeyin derim.
Günün Tıraşı (SOTD) - Schumi - 23/04/2021
23 Nisan kutlu olsun.
JSN-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - CemBarlas - 23/04/2021
Hayırlı akşamlar,
23 nisan kutlu olsun.
SM-M307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
|