Ekonomi Köşesi - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- Forum: Tıraş Dışı (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=37) +--- Konu Başlığı: Ekonomi Köşesi (/showthread.php?tid=2806) |
Ekonomi Köşesi - sertaç - 30/08/2013 (30/08/2013, Saat: 16:01)zorba58 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: BU konuda okunacak ender kaynaklardan biri de "Batı Nasıl Zengin Oldu" isimli kitaptır: Bu kitabı kolay dili ve başarılı sayılabilecek anlatım gücüyle merak eden herkese tavsiye ederim Ekonomi Köşesi - m.yurtsuz - 30/08/2013 Ben yazmıyor demedim ki insan komşusunun daminda ki karı eleştirmeden önce kendi kapısının önündeki kara bakmalı. Böyle bir eleştiri yapılmış ama 300 yıldır muslumanlarin herhangi bir yer fethettiği yok onu diyorum. Ekonomi Köşesi - eskiuyemnt - 30/08/2013 Sertaç üstadımızın bizlere günlük ekonomi haberleri ve bilgilendirdiği konulara zarar vermemesi için, islam ekonomisi yahut başka isimlerde yeni konu açılmasını talep etmekteyim.. Sertaç üstadımızın bu konu içindeki bilgilendirmeleri bizim için değerli Ekonomi Köşesi - sertaç - 30/08/2013 (30/08/2013, Saat: 16:20)m.yurtsuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben yazmıyor demedim ki insan komşusunun daminda ki karı eleştirmeden önce kendi kapısının önündeki kara bakmalı. Böyle bir eleştiri yapılmış ama 300 yıldır muslumanlarin herhangi bir yer fethettiği yok onu diyorum. Bende size Uğur Mumcu'dan bi alıntı yapıyım, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak insanlarda derin yanılgılara ve ciddi yanlışlarına yol açabilir. Bu durum islam ve doğu toplumlarının en büyük sorunudur. Bence bir konuyu eleştirmeden ve kendi işine bak üslubundan önce ciddi olarak okuyup araştırıp tam olarak ne demek istediğini anlayıp ona göre bir argümanla gitmek gerekir. 300 yıldır işgal edememesinin sebebini yazmış zaten Webber. İslam toplumlarının (buna osmanlıda dahil) adaletli yada hoşgörülü olduğundan değil işgal edememeleri bilimsel ve ekonomik olarak geri kalmalarından. Ekonomi Köşesi - sertaç - 30/08/2013 (30/08/2013, Saat: 16:24)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sertaç üstadımızın bizlere günlük ekonomi haberleri ve bilgilendirdiği konulara zarar vermemesi için, Ben ciddi anlamda bir felsefe köşesi açalım derim Ekonomi Köşesi - eskiuyemnt - 30/08/2013 Derby diyorum extra diyorum çok iyi jiletmiş, hafif kaşıntı yapıyo ama gayet güzel tavsiye ederim Ekonomi Köşesi - eskiuyemnt - 30/08/2013 Açın üstadım orda kurtlarımızı dökelim Ekonomi Köşesi - sertaç - 30/08/2013 (30/08/2013, Saat: 16:33)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Açın üstadım orda kurtlarımızı dökelim Bencede üstadım burada sanırım her kesimden her ideolojiden insan bir aradayız birbirimize katabileceğimiz çok şey olabilir diye düşünüyorum. Herkesin belli hoşgörü ile katkı sağlayıp okumalar yapabileceği güzel bir ortam olabilir. Ekonomi Köşesi - eskiuyemnt - 30/08/2013 (30/08/2013, Saat: 16:34)sertaç Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(30/08/2013, Saat: 16:33)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Açın üstadım orda kurtlarımızı dökelim Benmi açayım siz mi açarsınız üstadım Ekonomi Köşesi - sertaç - 30/08/2013 (30/08/2013, Saat: 16:36)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(30/08/2013, Saat: 16:34)sertaç Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(30/08/2013, Saat: 16:33)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Açın üstadım orda kurtlarımızı dökelim Üstadım bir hukuk adamı olarak sizin açıp şöyle güzel bir hukuk yazısı yazmanızı ben tercih ederim. Adaletin tartışıldığı şu günlerde bizi aydınlatabilirsiniz. |