Cvp: Günün Tıraşı - ihtilaf - 09/04/2014
Sanki UK de bir geleneksel tıraş dükkanı vitrinine bakıyorum
Taş yok mu taş vitrin camını indirip ganimeti alsam : )
Tıp alkol ve sigara bağımlılığına çare bulmuş
Bizim tıraş ürünleri alma bağımlılık durumumuz daha fena
Forum bir nevi rehabilitasyon yeri mi yoksa bağımlılık mı üretiyor çözemedim
Bende tıraş bağımlısı olduğum için başka bir bağımlıya
İnanmam daha dün adı şanı duyulmamış eski kartuş vardı bu konuda
Yarın bir gün bu kafayla forumun camını çerçevesini
İndirirseniz tıraş alemine ne deriz
(09/04/2014, Saat: 12:56)eskiuye3315 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bağımlılık çok güzel .
Bu ne güzel kafa asılı havada
Yarın için ne seçsem acaba
Oooo Lijun abim şarabı çoktan göndermiş oraya
Birazda bana verin
Peynir ikramım olsun
Cvp: Günün Tıraşı - sertaç - 09/04/2014
Üstadım tıraşı bir sanat haline getirmeniz takdire şayan
(09/04/2014, Saat: 12:13)eskiuye3315 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Pazar Çarşamba Sıcak Tıraş.
Forumdan aldığım Art of Shaving Sandalwood sonbahar ve kış mevsiminde güzel olacak bu belli fakat bahar ve yaz olmaz sıcak kalır . Tıraş kreminin kokusu biraz yapay gibi gelsede hafif olmasından dolayı ben beğendim üzerine aynı takımdan After shave balsamı kullanınca daha bir kalıcı oldu C&E Sienna parfüm bunların tamamını sardı daha da güzel oldu bu arada poz veren tıraş öncesi yağı henüz kullanmadım ihtiyacım olmadı ama kıvamı koyu ve etkisini ne şekilde gösterecek merak ediyorum .. Düz yaklaşımla hacı kokusu gibi deselerde ben takımı genel anlamda beğendiğimi söylemeliyim.
ATT Aleti M Kafa vintage Schick jilet ile kullandım kesik tahriş 0,Fırçam Geltir LE 25/25
(09/04/2014, Saat: 13:15)Lijun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şarap güzeldir.. tabi tadında...Sana elit şaraplar feda olsun...
Gravyerse severin yirin...
Teşekkür ederim Hocam
Elit verenlerin çok olsun : )
(09/04/2014, Saat: 13:22)Lijun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Senin tevellüt de az diilll.
Bu lubla-strip sümüksü şeritler peydahlanmadan önce yıl 88-91 arası ATRAnın kardeşi şimdilerde Vintage NOS diye satılan Sensor, hatta belki de kendisi bizim modiren tıraş aletimizdi...Kafadan butonlu plastik zaplı.Bendeki siyah sap Made in BRASIL imalatıydı unutmam...
Ne günlerdi
Zeki Müren kasetleri vardı.
Esmeray gel teskere derdi.
Orhan Abi batsın bu dünya dedi.
(09/04/2014, Saat: 13:22)eskiuye3315 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu ne be tıraş forumunda masa kurmuşlar şarap içiyorlar hemde tam ortasında günün tıraşında
Biri mod biri kurucu biri Forum abisi yazıklar olsun
Zaten güzel resim yapan ve fotoğraf çeken adamlarda vardır bir madde bağımlılığı.
eskiuye3315'in sırrı ortaya çıktı
Cvp: Günün Tıraşı - OnLyTNT - 09/04/2014
Progress 500
Rapira PMS
Tabac
FS finest 24
Nive Cool Kick
Geltir scuttle
Rapira ve Progress 2. ayarda, Tabac ile beraber ultra konforlu ve keyifli bir traş oldu.
Cvp: Günün Tıraşı - theunnamed - 10/04/2014
Gillette Parat
Bic Chrome Platinum(2)
Nivea Cream
Semogue 1520
Shooter's Man Aftershave
|