Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - cenkcenk - 09/10/2021
Günün Tıraşı (SOTD) - miryeis34 - 09/10/2021
Herkese iyi tıraşlar dilerim, sıhhatler olsun
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - mertyılmazer - 12/10/2021
Herkese sıhhatler olsun.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - 40tansonra - 14/10/2021
Herkese sıhhatler olsun.. Have a nice shave all you..
Günün tıraşı.. Shave of the day..
Razor: Mühle Rocca
Blade: Gillette 7 O’Clock SharpEdge
Brush: Razorock Plissoft Synthetic Shaving Brush
Soap: Stirling Margaritas Shaving Soap
AS: Nivea Men Fresh Kick After Shave Lotion, Proraso After Shave Balsam
Günün Tıraşı (SOTD) - marv - 15/10/2021
Tıraşkeyfi forum etkinliği kapsamında üretilmiş Anos Citrus sabunu bugün itibariyle ikinci kez kullandım. Bu sabunu bana hediye edip denememe vesile olan değerli forum üyelerinden @sertac42 Sertaç hocama çok teşekkür ederim. Panda Power!!
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - sertac42 - 15/10/2021
(15/10/2021, Saat: 08:55)marv Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tıraşkeyfi forum etkinliği kapsamında üretilmiş Anos Citrus sabunu bugün itibariyle ikinci kez kullandım. Bu sabunu bana hediye edip denememe vesile olan değerli forum üyelerinden @sertac42 Sertaç hocama çok teşekkür ederim. Panda Power!! sıhhatler olsun değerli dostum @marv
SM-G770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - taskind - 15/10/2021
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Chavez - 15/10/2021
@40tansonra istanbul 18°C nasıl tıraş oluyorsunuz MITA ile ?
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Hexciter - 15/10/2021
(15/10/2021, Saat: 08:55)marv Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tıraşkeyfi forum etkinliği kapsamında üretilmiş Anos Citrus sabunu bugün itibariyle ikinci kez kullandım. Bu sabunu bana hediye edip denememe vesile olan değerli forum üyelerinden @sertac42 Sertaç hocama çok teşekkür ederim. Panda Power!!
Hocam, ÖM kutun dolmuş.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Hexciter - 15/10/2021
(15/10/2021, Saat: 08:55)marv Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tıraşkeyfi forum etkinliği kapsamında üretilmiş Anos Citrus sabunu bugün itibariyle ikinci kez kullandım. Bu sabunu bana hediye edip denememe vesile olan değerli forum üyelerinden @sertac42 Sertaç hocama çok teşekkür ederim. Panda Power!! @"marv" hocam, ÖM kotan dolmuş
|