Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ekindgn - 26/11/2021
Tüm dostlara sihhatler olsun
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ekindgn - 27/11/2021
Tum komsulara sihhatler olsun
Bu aralar domuz kili fircalarda gonlum, sicak suyla yumusayunca keyifli oluyor,
Dinarelli Balsam sentetik kivaminda kokuyor ya da ben alisamadim, stoklarima girmez sanirim bir daha.
Tiger jileti ilk defa denedim, zor kesti 1 gunluk sakali ki iyice yumusatmaya karsin, demeye devam, 99 adet daha var
Günün Tıraşı (SOTD) - marv - 27/11/2021
Fırça : Omega 11126,
Sabun : Tabac,
Tıraş sonrası : Tabac Balsam,
Ustura : Üretici Rasoir Sabre - Ertan Süer namı diğer forum üyemiz @Kubilay 'ın forum için ürettiği usturalardan. Aldığımda epey paslıydı. Temizleyip, biledim.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - cenkcenk - 27/11/2021
@"orhansolo" tıraş sabun ve losyonu @"ekindgn" sıhhatler olsun
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - orhansolo - 27/11/2021
Ankara'da havalar iyice soğudu, Proraso Sandal mı Tabac mı derken kazanan bu arkadaş oldu.
Sıhhatler olsun @"ekindgn" @"marv" @"cenkcenk" ve tüm dostlara.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - marv - 27/11/2021
@"orhansolo" Sıhhatler olsun. Soğuk kış günleri öncesi zor maç olmuş, dostluk kazanmış ?
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - marv - 27/11/2021
@orhansolo Sıhhatler olsun. Soğuk kış günleri öncesi zor maç olmuş, dostluk kazanmış
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Kanadıkırık - 27/11/2021
Ya abiler buraya nasıl foto atılıyo bende atacam atamıyom. Yeni bi tane atık jilet kutusu yaptım bi yardımcı olur musunuz acaba telefonum samsung galaxy a30
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - habaz - 27/11/2021
(27/11/2021, Saat: 23:12)Kanadıkırık Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ya abiler buraya nasıl foto atılıyo bende atacam atamıyom. Yeni bi tane atık jilet kutusu yaptım bi yardımcı olur musunuz acaba telefonum samsung galaxy a30
Hoşgeldiniz. En kolay fotoğraf atma yöntemi Tapatalk kullanmak.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ekindgn - 28/11/2021
@cenkcenk ve @orhansolo, sihhatler olsun, sinek kaysin
|