Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Razorlazer - 22/01/2022
Herkese sıhhatler olsun.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - kasim1 - 22/01/2022
(22/01/2022, Saat: 13:49)Southwestern Adlı Kullanıcıdan Alıntı: herkese sihhatler olsun. @"kasim1" hocam, king c gillette kardesligi yapmisiz. memnun musun bu aletten? ej89'dan daha agir, ama ben yine biraz daha mild buluyorum, bu aralar cok kullandim. vintage gillette'leri paketlemistim, cikarmaya useniyorum...
Bende fazla alet yok. Parker 95r ve bu arkadaş var. İlk kullanmaya başladığımda hiç anlaşamamıştım. @marv üstadımın tavsiyesi üzerine bir kaç kez daha şans verdim. Günlük tıraşda çok iyi anlaşıyoruz, 2-3 günlük tıraşta sıkıntı çıkaracağını düşünüyorum.Bence gereksiz ağır ama fiyatını bilmeyen birisi alsa eline baksa preimum alet zanneder. Şimdiye kadar derby usta,wilkinson sword,polsilver le kullanma fırsatı yakaladım. Günlük tıraş olanlara tavsiye edebileceğim alet.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Timor1322 - 23/01/2022
İyi Pazarlar
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - kasim1 - 23/01/2022
Polsilver (8)
King c gilette tıraş aleti
Arko sabun
İsana fırça
İsana sensetive tıraş balsamı
Bazı bölgelerde çekme yapsada 2 perdede temiz tıraş çıkardı. Tıraş sonrası proraso şapı yüzüme sürdüğümde en ufak bi yanma olmadı. Bakalım polsilver jiletle kaç tıraşı göreceğiz.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - mkeskus - 24/01/2022
(20/01/2022, Saat: 18:19)Serjames Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @mkeskus sıhhatler olsun, 4711 ile ilgili yorum/tarif alabilir miyim?
komşum hoş fresh limon kokusu hakim. ama baskın bir limon kokusu değil. ben çok seviyorum. koruyuculuğu ve nemlendirmesi tatmin ediyor. bitince tekrar alabileceğim bir losyon.
Günün Tıraşı (SOTD) - mkeskus - 24/01/2022
Yeni fırça 28 mm knotla suratımı neredeyse yaladı yuttu.Herkese sihhatler olsun.
Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Serjames - 24/01/2022
(24/01/2022, Saat: 12:18)mkeskus Adlı Kullanıcıdan Alıntı: komşum hoş fresh limon kokusu hakim. ama baskın bir limon kokusu değil. ben çok seviyorum. koruyuculuğu ve nemlendirmesi tatmin ediyor. bitince tekrar alabileceğim bir losyon.
Yorum için teşekkür ederim komşum, tekrardan sıhhatler olsun.
Günün Tıraşı (SOTD) - marv - 25/01/2022
Herkese sıhhatler olsun.
Günün Tıraşı (SOTD) - habaz - 25/01/2022
Sıhhatler olsun
SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - finwe - 25/01/2022
@"Efrasyab" selam olsun
Herkese sihhatler olsun.. MWF ile olan birlikteligimizin sonuna geldik. Guzel hos sabundu ama uzun sure kullaninca sabunda “koku”nun benim icin onemli oldugunu daha iyi anladim..
|