Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - abdussamedy - 25/01/2022
herkese sıhhatler olsun, @"habaz" alet yaqi adjustable mi?
Günün Tıraşı (SOTD) - habaz - 25/01/2022
Evet komşum, ayarlı Yaqi. Çok güzel alet!
SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ckeskin - 25/01/2022
(25/01/2022, Saat: 14:04)finwe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @"Efrasyab" selam olsun
(...)
Herkese sihhatler olsun.. MWF ile olan birlikteligimizin sonuna geldik. Guzel hos sabundu ama uzun sure kullaninca sabunda “koku”nun benim icin onemli oldugunu daha iyi anladim..
(...)
Sıhhatler olsun. Sizi çok iyi anlıyorum. Bitince benimkinin de kasesi büyük olasılıkla hayatına L'Occitane Cade tıraş sabunu kasesi olarak devam edecek.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - marv - 25/01/2022
@"habaz" 4 ve 5. Ayar sonrası orta tabla da oynama, jilet tutucu ağız sol ve sağ kısımlarda simetri bozukluğu slant gibi eğim farkı vs görüyor musunuz?
Bu ilk üretim ürünlerden iki ürün denedim daha önce. İlk üç ayarda kabul edilebilir tölerans farkları olsa da üçüncü ayar sonrası elle düzeltmek gerekiyordu tablayı. Tıraşı gerçekten güzel bir alet ama şu an bu sorunların giderildiği final sürümü çıkmış.
RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - habaz - 26/01/2022
(25/01/2022, Saat: 22:17)marv Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @"habaz" 4 ve 5. Ayar sonrası orta tabla da oynama, jilet tutucu ağız sol ve sağ kısımlarda simetri bozukluğu slant gibi eğim farkı vs görüyor musunuz?
Bu ilk üretim ürünlerden iki ürün denedim daha önce. İlk üç ayarda kabul edilebilir tölerans farkları olsa da üçüncü ayar sonrası elle düzeltmek gerekiyordu tablayı. Tıraşı gerçekten güzel bir alet ama şu an bu sorunların giderildiği final sürümü çıkmış. Bahsettiğiniz sorunlar vardı fakat aletin üzerinde bazı düzeltemeler yaptım ve şu anda bir problem kalmadı. Yaptığım işlemleri zamanında konusunda yazmıştım.
Yeni aletin yorumlarını ben de okudum. Tüm sorunlar çözülmüş. Alanlar çok memnun. Fakat Aliexpress artık tıraş aletlerini Türkiyeye göndermiyor. Razorus getirirse belki deneme şansımız olur
SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - mkeskus - 26/01/2022
Bugün soğuk bir Ankara kışında Cella iyi gitti. Tıraş öncesi balsam hakikaten çok işe yarıyor. Birkez daha anladım.
Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - mkeskus - 26/01/2022
(26/01/2022, Saat: 17:33)mkeskus Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bugün soğuk bir Ankara kışında Cella iyi gitti. Tıraş öncesi balsam hakikaten çok işe yarıyor. Birkez daha anladım.
Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Fotoğraf koymayı unutmuşum
Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Efrasyab - 26/01/2022
(25/01/2022, Saat: 14:04)finwe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @"Efrasyab" selam olsun
Herkese sihhatler olsun.. MWF ile olan birlikteligimizin sonuna geldik. Guzel hos sabundu ama uzun sure kullaninca sabunda “koku”nun benim icin onemli oldugunu daha iyi anladim..
Aleyna Aleyküm Selam. Adresini ver yaptıgım tıraş kreminden yollayım sana üstadım.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - kasim1 - 26/01/2022
Polsilver (11)
King c gilette
Palmolive sabun
Günün Tıraşı (SOTD) - mertyılmazer - 27/01/2022
Herkese sıhhatler olsun.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
|