Ynt: Günün Tıraşı - korhan - 15/04/2014
cepten gönderildi
Ynt: RE: Günün Tıraşı - korhan - 15/04/2014
(15/04/2014, Saat: 09:56)metinnitem1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @korhan;Sıhhatler olsun
Disvovery
Sağol metin abi. Uzun bir günün ardından güzel bir traş gibisi yok.
cepten gönderildi
Ynt: RE: Cvp: Günün Tıraşı - korhan - 15/04/2014
(15/04/2014, Saat: 10:27)Lijun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Missss...
Sıhhatler olsun Korhan.
Sağolun üstadım. Bol köpüklü.
cepten gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı - chemistcool - 15/04/2014
Günün Tıraşı - Straht - 15/04/2014
Ustura ile kabasını alıp DE ile yaptığım rötuşlarla traşı bitirmeye alıştım hem tahrişsiz hemde temiz traş oluyor.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı - korhan - 15/04/2014
@straht komşum keşke ışığı arkadan almasaydınız.
@Korhan abi güneş arkadan geldi malzemeleri kararttı farkındayım da kamera malzemelere odaklanınca arka taraftaki ağaçlar ve deniz yağlıboya tablosu gibi oldu hoşuma gitti bende ekleyeyim dedim =)
Cvp: Günün Tıraşı - theunnamed - 15/04/2014
(15/04/2014, Saat: 13:37)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yeri değil ama aklıma gelmişken sorayım, Aftershave çalışması ne durumda
@theunnamed
Üstad 3-4 tane farklı koku ve karakterde aftershave yaptım ve çevremdeki insanlara fikirlerini sordum çoğu ilk yaptığım bay Rum benzeri olanı beğendi hem koku hemde kullanım sonrası verdiği his olarak. Şimdi o ilk yaptığıma tekrar ulaşmaya çalışıyorum çünkü ilk olan acemiliğime geldi hiç tarif not etmedim
Ynt: RE: Günün Tıraşı - korhan - 15/04/2014
(15/04/2014, Saat: 14:19)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @theunnamed
Üstad 3-4 tane farklı koku ve karakterde aftershave yaptım ve çevremdeki insanlara fikirlerini sordum çoğu ilk yaptığım bay Rum benzeri olanı beğendi hem koku hemde kullanım sonrası verdiği his olarak. Şimdi o ilk yaptığıma tekrar ulaşmaya çalışıyorum çünkü ilk olan acemiliğime geldi hiç tarif not etmedim
Foto zaten gayet güzel olmuş ondekiler karanlıkta kalmasaydı diye dedim zaten bende.
@theunnamed benimki de hazır yanlız demleniyor. 3 haftası falan kaldı olgunlaşmasına.
cepten gönderildi
|