Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - marv - 18/10/2022
Herkese sıhhatler olsun.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Southwestern - 19/10/2022
Tum dostlara selam.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - abdussamedy - 19/10/2022
@"Southwestern" alet gillette heritage galiba, king c gilletteye göre nasıldır bir yorum alabilir miyim?
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Southwestern - 19/10/2022
(19/10/2022, Saat: 17:38)abdussamedy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @"Southwestern" alet gillette heritage galiba, king c gilletteye göre nasıldır bir yorum alabilir miyim?
Komsum, evet makina gillette heritage. Sanirim ayni kafa king c gillette ile. Oburunu hediye ettim. Heritage in avantajlari kisa olmasi ve sapindaki texture. Kesinlikle cok derin ve ince islenmis. Dezavataji ise sapinin hafif olmasi. Sanki bir kismi bos gibi. Keske bu kisa boyda ama ayni agirlikta olsaydi. Suni deri cantasi ve vintage hafasi ile verdigim $20i hak etti ama bir muhle veya ej89 un varsa almana gerek yok.
Günün Tıraşı (SOTD) - dnzahmetdnz - 07/11/2022
Tüm dostlara sıhhatler olsun.
RMX3085 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - marv - 08/11/2022
Tapatalk çalışmadığından fotoğraf atamıyorduk. Düzelmesi iyi olmuş. Herkese sıhhatler olsun.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - dnzahmetdnz - 10/11/2022
Kamisori ile beşinci tıraşı oldum, herhangi bir kesme kaybı, çekiştirme vs. yok, her tıraş öncesi rutin kayışlıyorum. Eline sağlık @emraheray
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - EmrahEray - 10/11/2022
(10/11/2022, Saat: 17:45)dnzahmetdnz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kamisori ile beşinci tıraşı oldum, herhangi bir kesme kaybı, çekiştirme vs. yok, her tıraş öncesi rutin kayışlıyorum. Eline sağlık @emraheray
Sıhhatler olsun Ahmet abi. Bakalım kaç tıraş çıkarabilecek.
RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - dnzahmetdnz - 10/11/2022
(10/11/2022, Saat: 19:24)EmrahEray Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun Ahmet abi. Bakalım kaç tıraş çıkarabilecek. Bu canavara tıraş dayanmaz kardeşim tahminim 5 tıraş sonra 5-7 tur kayışın kromoksitli tarafla stroping yeterli olur.
Günün Tıraşı (SOTD) - marv - 11/11/2022
Herkese sıhhatler olsun.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
|