Cvp: Günün Tıraşı - Straht - 16/04/2014
@mornetto üstad ben fıçayı daha 1-2 defa kullanmama rağmen hemen seyehat çantama koydum bundan sonra her yere yanımda bunu götürürüm, bu fırçanın kılları daha kutusundan çıkardığım zaman bile çatallanmış haldeydi ve aynı anda aldığım temizel bir fırça ile karşılaştırınca bariz daha yumuşak bakalım ileriki günlerde ne olucak.
Kısaca yüzdeki hissiyatını ve dağılışını anlatmam gerekirse, bu fırçayı bulana kadar seyehat çantamda 1 liralık markasız küçük domuz fırça ile temizel lüx domuz fırçayı dönüşümlü kullanıyordum. Küçük olan markasız fırça yüzde köpürtmek için iyi olsada boyutu gereği çok köpük oluşturamıyor, temizel marka fırça ise yüzde çok yayılmacı bir politika izleyerek köpürtmenin kontrolünü sizden almaya çalışıyor bu fırça ise tam kararında ne temizel kadar yayılıyor nede markasız domuzcuk kadar küçük, hem yeterli köpük yapıyor hemde gereksiz hiç bir yere köpük taşırmadan güzel bir masajla yüzde köpürtme yapabiliyorsunuz.
Bu fiyata bu performansı veren bu domuzcuk için söyleyebilceğim tek kötü şey bu güne kadar aldığım domuz fırçalar arasında en kötü kokanı olması.
1-2 kere kokulu bir el sabunu ile köpürtüp bir kerede derby sabunla köpürtüp kurutunca kokusu epey azaldı ama hiç bu kadar inatçı kokuyla karşılaşmamıştım.
Bulamayanlar için; http://www.hepsiburada.com/liste/fe-sakal-fircasi/productDetails.aspx?productId=sgbe8693203014503&categoryId=26012133
Cvp: Günün Tıraşı - eskiuyemnt - 16/04/2014
(16/04/2014, Saat: 05:23)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @mornetto üstad ben fıçayı daha 1-2 defa kullanmama rağmen hemen seyehat çantama koydum bundan sonra her yere yanımda bunu götürürüm, bu fırçanın kılları daha kutusundan çıkardığım zaman bile çatallanmış haldeydi ve aynı anda aldığım temizel bir fırça ile karşılaştırınca bariz daha yumuşak bakalım ileriki günlerde ne olucak.
Kısaca yüzdeki hissiyatını ve dağılışını anlatmam gerekirse, bu fırçayı bulana kadar seyehat çantamda 1 liralık markasız küçük domuz fırça ile temizel lüx domuz fırçayı dönüşümlü kullanıyordum. Küçük olan markasız fırça yüzde köpürtmek için iyi olsada boyutu gereği çok köpük oluşturamıyor, temizel marka fırça ise yüzde çok yayılmacı bir politika izleyerek köpürtmenin kontrolünü sizden almaya çalışıyor bu fırça ise tam kararında ne temizel kadar yayılıyor nede markasız domuzcuk kadar küçük, hem yeterli köpük yapıyor hemde gereksiz hiç bir yere köpük taşırmadan güzel bir masajla yüzde köpürtme yapabiliyorsunuz.
Bu fiyata bu performansı veren bu domuzcuk için söyleyebilceğim tek kötü şey bu güne kadar aldığım domuz fırçalar arasında en kötü kokanı olması.
1-2 kere kokulu bir el sabunu ile köpürtüp bir kerede derby sabunla köpürtüp kurutunca kokusu epey azaldı ama hiç bu kadar inatçı kokuyla karşılaşmamıştım.
Bulamayanlar için; http://www.hepsiburada.com/liste/fe-sakal-fircasi/productDetails.aspx?productId=sgbe8693203014503&categoryId=26012133
Tabirler, inceleme, detay ve doğru yönlendirmeler için sadece saygı duyuyorum üstad
Koku işin en kolay tarafı, kaynar suya sokmadığımız sürece bir-iki hafta inat eder, bize fazla direnemez
Teşekkür ederim inceleme için
Günün Tıraşı - Straht - 16/04/2014
@mornetto üstad mahcup oldum inceleme ne demek şurda 3-5 aydır geleneksel traş oluyorum anca ön bakış falan olabilir bu =) Ben teşekkür ederim. Kaynar suya sokmuyorum, musluktan akan en sıcak su ile en soğuk su arasında kıvranıyor domuzcuk =)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı - sertaç - 16/04/2014
(16/04/2014, Saat: 15:13)Lijun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun Metin.
Makine parlamış maşallah
Cvp: Günün Tıraşı - ihtilaf - 16/04/2014
Metin Hocam
Makine nedir ?
Nasıl Parladı?
Durumu neydi ?
Kaptaki süzme yoğurtmudur ?
Süre başladı
Cvp: Günün Tıraşı - korhan - 16/04/2014
@ihtilaf sıkıştırmayın metin hocamı.
Metin hocam sıhatler olsun yarasın.
O süzme yoğurtla da ne güzel kuru cacık olur haa. ..
Bu aralar canım acayip meze çekiyor. Gönderebilecek forumdaşlarımız var mı?
Not. Burada meze bulunmuyor. Hatta yok.
Araya girmeyin Korhan Hocam
Bu demir hocasıyla benim aram da
(16/04/2014, Saat: 16:37)korhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ihtilaf sıkıştırmayın metin hocamı.
Cvp: Günün Tıraşı - Aedan - 16/04/2014
(16/04/2014, Saat: 16:37)korhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ihtilaf sıkıştırmayın metin hocamı.
Üstadım gel seni misafir edeyim,
(16/04/2014, Saat: 16:42)Aedan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstadım gel seni misafir edeyim,
Çok sevinirim Sevgili Aedan
En son bir bankacı böyle dediğinde kredi kartım ve borçlarım oldu
Cvp: Günün Tıraşı - Aedan - 16/04/2014
(16/04/2014, Saat: 16:45)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok sevinirim Sevgili Aedan
En son bir bankacı böyle dediğinde kredi kartım ve borçlarım oldu
Benden zarar gelmez,
Ben ithalat ihracat dış ticaret tarafındayım
|