Cvp: Günün Tıraşı - Aedan - 16/04/2014
(16/04/2014, Saat: 16:57)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İstemeden yeni kariyer arayışı isteklerini tetiklemedim umarım
istifa ettim bile üstadım,
Cvp: Günün Tıraşı - Aedan - 16/04/2014
(16/04/2014, Saat: 16:58)korhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ihtilaf tamam üstad ben aradan çekildim.
@aedan ah üstad şu bozkırdan kurtulma fırsatım olsa uçarak gelsem çok özledim mezeli mekanları (içmem ama mezeleri çok severim içtiğim zamanlardan kalma alışkanlık)
Valla üstadım ben de genelde araba ile gittiğimden alkol alamıyorum, yalnız değilsiniz, ama mezelere hastayım,
hoş son sene 15 kilo verip normal sınırlara indim, 180 cm 75 kg. En büyük etken meze ve abur cuburu kesmek...
Cvp: Günün Tıraşı - korhan - 16/04/2014
(16/04/2014, Saat: 17:58)Aedan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Valla üstadım ben de genelde araba ile gittiğimden alkol alamıyorum, yalnız değilsiniz, ama mezelere hastayım,
hoş son sene 15 kilo verip normal sınırlara indim, 180 cm 75 kg. En büyük etken meze ve abur cuburu kesmek...
O zaman gelsin mezelerrrrr.....
Cvp: Günün Tıraşı - ihtilaf - 16/04/2014
Cvp: Günün Tıraşı - eskiuyemnt - 16/04/2014
Ball End,
Treet SS,
Omega 81052,
Proraso.
(16/04/2014, Saat: 22:19)metinnitem1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @mornetto;Sıhhatler olsun.
Discovery
Misss, varol üstadım
@mornetto yüzünü gören cennetlik reyiz saatler olsun.
(16/04/2014, Saat: 23:09)korhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @mornetto yüzünü gören cennetlik reyiz saatler olsun.
Gergin günler reis
Cvp: Günün Tıraşı - OnLyTNT - 16/04/2014
Gillette SS
Treet Platinum
Füme sabun
Banat Perfect
Blueness traş öncesi jel
Gillette balsam
Oldspice AS
Bugünkü traşımda bayağı yeni malzeme var.
Treet platinum: Treet Dura Sharp' ı beğenmemiştim ama bunu sevdim sanırım. Sanırım diyorum çünkü Blueness jel' in etkisi nasıl oldu bilemiyorum. Gayet keskin ve konforlu (jelin etkisi olabilir, yine de çok çok hafif de olsa yanma var boyunda) geldi.
Füme sabun: Valla ben bu sabunu beğendim. Banat ile yükleyip direk yüzde köpürttüm (artık yüzde köpürtüyorum çok daha iyi oluyor benim için). Öyle dolgun değildi ama gayet ipeksi, kıvamlı bir köpük oluştu. Koruma ve nemlendirme güzel. Kokusunda öyle bir özellik yok, krem gibi hafif bir kokusu var. Genel olarak sevdim ben bu sabunu. Arkodan daha iyi bence.
Blueness jel: Kutuyu açınca güzel, yoğun bir kokusu var ama uygulayınca koku gidiyor ki böyle olması mantıklı geldi bana. Parmağın ucuyla biraz alıp yüzüme yaydım. Şimdi jilet mi sabun mu yoksa jel mi yoksa hepsi mi bilemiyorum, sonuçta jilet aktı. Toplamda 2 perde, oldukça yakın, gayet güzel bir traş oldu.
Bunların hepsini heyecanla aynı gün denedim ama teker teker standart ekipmanlarla deneyip tekrar (kendi başlıkları altında) yorumlayacağım. Çok net bir yorum ortaya koymak mümkün olmadı jelden dolayı.
Oldspice AS: Hep adını duymama rağmen kokuyu hiç denememiştim. Güzel mi güzel ama bana göre ağır. Dışarı çıkarken kullanmam, zaten hiç bir AS kullanmıyorum dışarı çıkarken .
@mornetto bizim bi kasap var böyle gergin sinirli etleri bi dövüyor bildiğin pamuk pamuk.
|