Cvp: En Son Ne Aldınız ? - trache - 21/06/2014
Hmw knotu eminonunden aldiğım butterwood sap ile birleştirdim. Domuz fırçayi saptan ayırmak için kaynar suya atınca saptaki vernık inceldi ve rengi açıldı.
En Son Ne Aldınız ? - btoprak - 21/06/2014
(21/06/2014, Saat: 23:14)trache Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hmw knotu eminonunden aldiğım butterwood sap ile birleştirdim. Domuz fırçayi saptan ayırmak için kaynar suya atınca saptaki vernık inceldi ve rengi açıldı.
HMW knot çok güzel, bende bir tane var severek kullanıyorum özellikle kremle performansı güzel benimkinin. Düğümler arası farklar olabiliyormuş tabi. Güle güle kullanın sap yakışmış.
Vernik inceldiyse suya karşı hassasiyeti artmış olabilir, kutu parke verdiği alıp uyguladım ben bendeki kayın sapın üzerine, iyi oluyor deneyebilirsiniz. Ilk kat tinerle inceltilmiş olarak 3 kat uygulanıyor taş gibi olur sonrasında . Tabi sadece 1 sap için 13 TL verip bir kutu vernik almaya deyer mi bilmiyorum .
Güle güle kullanın...
Sent from my iPad using Tapatalk
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - seiko - 23/06/2014
(21/06/2014, Saat: 15:12)seiko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ustadlar, ebay'de 271232475348 numarali lot semogue 830 ve ej de89 barley icin uygun mu? olcu degerleri sitede yazili Specification:
Size:86mm(H) x 60mm(w) x 76mm(L) or 3.38" x 2.36" x 2.99"
Rest for the razor:1.5cm or 0.6 inch
Opening for thr brush(the widest):3.4cm OR 1.35 inch
Opening for thr brush(the narrowest):2.3cm OR 0.9 inch
Rest for the brush( the internal diameter):2.5cm OR ~1 inch
Model:Multi-purpose (perfect for shaving brush, double edge safety razor, straight razor or disposable razor)
Color:transparent
Material:Arcylic
Net Weight:~45g
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - trache - 23/06/2014
(21/06/2014, Saat: 23:44)btoprak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: HMW knot çok güzel, bende bir tane var severek kullanıyorum özellikle kremle performansı güzel benimkinin. Düğümler arası farklar olabiliyormuş tabi. Güle güle kullanın sap yakışmış.
Vernik inceldiyse suya karşı hassasiyeti artmış olabilir, kutu parke verdiği alıp uyguladım ben bendeki kayın sapın üzerine, iyi oluyor deneyebilirsiniz. Ilk kat tinerle inceltilmiş olarak 3 kat uygulanıyor taş gibi olur sonrasında . Tabi sadece 1 sap için 13 TL verip bir kutu vernik almaya deyer mi bilmiyorum .
Güle güle kullanın...
Sent from my iPad using Tapatalk Teşekkürler 10 liralık sap için vernik ve uğraşmasi değmez, gittiği yere kadar.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Chinaski - 24/06/2014
İş arkadaşım Balıkesir'den bana hediye getirmiş sağolsun. Çok güzel bir kokusu var, yakıcı bir limon değil de biraz parfümsü bir kokusu var. Bu markanın bir de çimen kolonyası varmış bir dahaki sefere ondan getirecek.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - seiko - 24/06/2014
Yardimci olacak birisi yok galiba
En Son Ne Aldınız ? - Aedan - 24/06/2014
Ustadim o neredeyse tum urunlere uyar
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - cosa_nostra - 25/06/2014
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - GartBnx - 25/06/2014
(25/06/2014, Saat: 22:01)cosa_nostra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın....
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - cosa_nostra - 25/06/2014
Teşekkürler
|