Cvp: Günün Tıraşı - recklesstr - 25/04/2014
Makine: Edwin Jagger DE8911
Jilet: Shark (4)
Fırça: Vie-Long Beyaz At Kılı
Sabun: Arko (kaseye basılı)
Kolonya: Tariş Lavanta
Cvp: Günün Tıraşı - eskiuyemnt - 25/04/2014
(25/04/2014, Saat: 12:42)recklesstr Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Makine: Edwin Jagger DE8911
Jilet: Shark (4)
Fırça: Vie-Long Beyaz At Kılı
Sabun: Arko (kaseye basılı)
Kolonya: Tariş Lavanta
Sıhhatler olsun komşum,
Jiletleri çok zorlamayın lütfen, Shark kullan at yapın,
Diğerleri de en fazla 2-3 kez,
Hatta hepsi tek kullanımda çok daha sağlıklı olur.
Yeterince tasarruflu zaten yaprak jilet.
(25/04/2014, Saat: 13:01)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun komşum,
Jiletleri çok zorlamayın lütfen, Shark kullan at yapın,
Diğerleri de en fazla 2-3 kez,
Hatta hepsi tek kullanımda çok daha sağlıklı olur.
Yeterince tasarruflu zaten yaprak jilet.
Sağolasın dostum, yaprak jilet gayet tutumlu yalnız shark'ta ilginç bir durum yaşıyorum ilk tıraşı pek konforlu olmuyor noktasal kanama yapıyor özellikle ikinci perdede oluyor bu.
En fazla 5. tıraş günü atıyorum shark'ı.
Cvp: Günün Tıraşı - zorba58 - 25/04/2014
(25/04/2014, Saat: 13:33)recklesstr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sağolasın dostum, yaprak jilet gayet tutumlu yalnız shark'ta ilginç bir durum yaşıyorum ilk tıraşı pek konforlu olmuyor noktasal kanama yapıyor özellikle ikinci perdede oluyor bu.
En fazla 5. tıraş günü atıyorum shark'ı.
Shark jileti 5.kez kullanan yüz ben daha görmemiştim dostum. O kadar kullanılacak bir performans jileti değil shark benim fikrimce. Başka jiletler deneyerek tecrübe ve tıraş keyfinizi artırmanızı öneririm şahsen.
Saygılar.
Günün Tıraşı - tipsol - 25/04/2014
Yüzün her iki tarafını 2 ayrı shark kullanıp hergün tıraş olsan yine ekonomık olur
Cvp: Günün Tıraşı - onurstyle - 25/04/2014
SOTD:
Duke 3 2Band
MdC unscented
Vintage, the one and only Sledgehammer, Apollo Slant Razor
Polsilver SI Blade
Myrsol F./Extra After Shave
(25/04/2014, Saat: 15:42)zorba58 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Shark jileti 5.kez kullanan yüz ben daha görmemiştim dostum. O kadar kullanılacak bir performans jileti değil shark benim fikrimce. Başka jiletler deneyerek tecrübe ve tıraş keyfinizi artırmanızı öneririm şahsen.
Saygılar.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim Yurt içinde bulabildiğim treet, permasharp, astra yeşil, rapira, shark ve derby dışında jilet deneyemedim ve bu denediklerimden de bana en çok uyanı, tahriş etmeyen, kızartmayanı rapira, shark ve derby oldu. Konfor olarak da rapira>shark>derby olarak sıralayabilirim. Çoğunluğun beğendiği Treet, astra ve permasharp bende kızarıklık ve kanlı tıraşlara yol açtığı için o jiletlerle devam edemedim ki o jiletleri kullan at yapmıştım. Shark'dan memnunum, özellikle de rapira'dan çok memnunum sanırım benim gibi cilde/sakala sahip yüzler için üretiliyor bu jiletler
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 26/04/2014
Günün Tıraşı - tipsol - 26/04/2014
Cedarwood & Rosemary tıraş sabunu - ihtilaf - 26/04/2014
http://geltir.com/thread-4353-post-80681.html#pid80681
|