![]() |
Mikroskop Altında Jiletler - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- Forum: Tıraş (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=36) +--- Konu Başlığı: Mikroskop Altında Jiletler (/showthread.php?tid=1071) |
Cvp: RE: Cvp: Mikroskopta Jilet İncelemesi - mustbe - 01/03/2019 (01/03/2019, Saat: 13:37)ziyak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum usta ve premium elimde kesin var. Extra'dan emin değilim, olabilir. Önemli olan farkın olup olmadığını sizin görmeniz. Burada resim olmadan bile yazsanız ben inanırım o konuda sorun yok Cvp: Mikroskopta Jilet İncelemesi - batmanforever - 01/03/2019 @ziyak komşum çok güzel bir paylaşımda bulunmuşsunuz. Teşekkür ederiz. RE: Cvp: Mikroskopta Jilet İncelemesi - FearOfATG - 01/03/2019 (01/03/2019, Saat: 13:49)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ziyak komşum çok güzel bir paylaşımda bulunmuşsunuz. Teşekkür ederiz.Zaza Platinium beni hayal kırıklığına uğrattı Volkan hocam. ![]() Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi Cvp: Mikroskopta Jilet İncelemesi - ahbap - 01/03/2019 Çok orijinal bir çalışma olmuş, emeğinize sağlık Cvp: Mikroskop Altında Jiletler - onurcakmak - 01/03/2019 @ziyak üstadım elinize sağlık. Bende de usb mikroskopu var ustura bilemeleri için, bi deneyeyim ben de ![]() Cvp: Mikroskop Altında Jiletler - batmanforever - 01/03/2019 (01/03/2019, Saat: 14:47)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Zaza Platinium beni hayal kırıklığına uğrattı Volkan hocam. Zaza Platinium'u beğenmediyseniz sizi o vakit buraya davet ediyorum ![]() Mikroskop Altında Jiletler - ziyak - 01/03/2019 Bu akşam evdeki mikroskopta bayağı bir jilet inceleyip fotoğraf çekemesem de yorum yazmayı düşünüyordum ama malesef boş lam getirmeyi unutmuşum. Pazartesi akşamı müsait olursam elimdeki jiletlere bakacağım. @mustbe komşum aynı çelikten denilen Derby premium ve usta farkını merak ettim, o iki jileti pazartesi hastaneye götürüp gündüz bakacağım. (extra elimde yokmuş.) Sent from my MI 5 using Tapatalk Cvp: Mikroskop Altında Jiletler - mustbe - 01/03/2019 (01/03/2019, Saat: 21:12)ziyak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu akşam evdeki mikroskopta bayağı bir jilet inceleyip fotoğraf çekemesem de yorum yazmayı düşünüyordum ama malesef boş lam getirmeyi unutmuşum. Merakla bekliyorum üstadım Mikroskop Altında Jiletler - Aersin - 02/03/2019 Aslında çok güzel konu, adam gibi fotoğraf alabilsem Olympus Stereo var bende. Lakin fotoğraf alabilicek ekipman konusunda çaresizim ![]() Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Cvp: Mikroskop Altında Jiletler - habaz - 04/03/2019 Ustura biledikten sonra ucunu inceleyebilmek için Aliexpress'ten telefona bağlanabilir bir kamera almıştım. Bugün Persona lab blue ve Bic jiletlerin fotoğraflarını çektim. Kamera şöyle birşey : ![]() Bunlar 2 kez kullanılmış Perrsona Lab blue fotoğrafları : ![]() ![]() ![]() Bunlar da hiç kullanılmamış Bic fotoğrafları : ![]() ![]() Bunlar da aynı Bic'e avuç içinde masatlama yapıldıktan sonraki fotoğraflar : ![]() ![]() |