Geleneksel Tıraş Forumları
Dr Harris Almond Shaving Soap - Baskı Önizleme

+- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com)
+-- Forum: TIRAŞ SABUNU, TIRAŞ KREMİ VE TIRAŞ SONRASI CİLT BAKIMI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=11)
+--- Forum: Tıraş Sabunları (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Konu Başlığı: Dr Harris Almond Shaving Soap (/showthread.php?tid=1496)

Sayfalar: 1 2 3

Dr Harris Almond Shaving Soap - mancho - 28/08/2012

(28/08/2012, Saat: 20:55)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hocam almond için konu başlığı olduğundan yine almond olacağını düşünerek stokta olmadığını üzülerek bildirmek isterim Sad dr almond için tek seçenek stick kalıyor

Sanırım Arlington istiyor İhtilaf üstad.

Dr Harris Almond Shaving Soap - emiriko - 28/08/2012

(28/08/2012, Saat: 21:11)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(28/08/2012, Saat: 20:55)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hocam almond için konu başlığı olduğundan yine almond olacağını düşünerek stokta olmadığını üzülerek bildirmek isterim Sad dr almond için tek seçenek stick kalıyor

Limonsu güzel bir kokusu var pyscho hocam sağolsun biraz göndermişti denemeyi unutmuştum aklıma geldiği iyi oldu yarın sabah bununla bir tıraş olmaya çalışayım. Kokusu ilk başta çok güzeldi ama şuan uçtukça uçmuş konusunda da dediği gibi oldukça zayıf ama hoş bir kokusu var. Kokusu zayıf olan ürünleri beğenmiyorum ben, cella gibi içinde ne varsa buram buram kokmalı Undecided

Dr Harris Almond Shaving Soap - ihtilaf - 28/08/2012

Bir sayfa önce Arlington diye yazmıştım Smile
Dilimden Mancho dostum anlıyor Cool

Dr Harris Almond Shaving Soap - emiriko - 28/08/2012

bakar-kör'üm herhalde hocam Smile

(28/08/2012, Saat: 21:36)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir sayfa önce Arlington diye yazmıştım Smile

Dr Harris Almond Shaving Soap - ihtilaf - 28/08/2012

(28/08/2012, Saat: 21:38)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bakar-kör'üm herhalde hocam Smile

(28/08/2012, Saat: 21:36)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir sayfa önce Arlington diye yazmıştım Smile

j

Aynı anda kimbilir kac forumda tweet de face de surf atıyorsunuz normaldir Smile

Dr Harris Almond Shaving Soap - papazerigi - 28/08/2012

teşekkürler sağolun hocam
denedikçe yeni sabunlar kremler paylaşacağım inşallah
Saygılarımla
(28/08/2012, Saat: 20:31)bossyje Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Papazeriği Hocam,
İncelemenizi okumaya başladığımdan sonuna kadar yüzümden gülümseme eksik olmadı.Çok güzel inceleme olmuş.Zevkle okudum.Diğer ürünlerdede böyle ayrıntılı incelemelerini beklerim.
Selamlar

Dr Harris Almond Shaving Soap - Fallschirmjäger - 29/08/2012

Aynen katılıyorum. Smile
(28/08/2012, Saat: 20:31)bossyje Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Papazeriği Hocam,
İncelemenizi okumaya başladığımdan sonuna kadar yüzümden gülümseme eksik olmadı.Çok güzel inceleme olmuş.Zevkle okudum.Diğer ürünlerdede böyle ayrıntılı incelemelerini beklerim.
Selamlar

Dr Harris Almond Shaving Soap - Bestarrkin - 30/08/2012

Windsor sabununu denedim kokusu cok hosuma gitti arlington dan bile daha güzelSmile

Dr Harris Almond Shaving Soap - papazerigi - 30/08/2012

Teşekkürler Jaeger...
O senin güzelliğin Smile

Dr Harris Almond Shaving Soap - blaster - 05/09/2012

Hayvansal katkının bulunmadığı tıraş sabunu da mevcut bu firmanın. Koku olarak çeşidi yok ama denemek isteyenler için linkini aşağıya koyuyorum.

http://connaughtshaving.com/drhnsr.html