![]() |
jiletin uzun süre kullanılması için ne yapmalı? Mıknatıs vs. - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- Forum: Tıraş (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=36) +--- Konu Başlığı: jiletin uzun süre kullanılması için ne yapmalı? Mıknatıs vs. (/showthread.php?tid=158) |
Cvp: jiletin uzun süre kullanılması için ne yapmalı? - virtue051 - 30/01/2015 5 kere kullanıyorum, herhangi bir sorun yaşamıyoprum. Cvp: jiletin uzun süre kullanılması için ne yapmalı? - ckeskin - 30/01/2015 (30/01/2015, Saat: 13:06)virtue051 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 5 kere kullanıyorum, herhangi bir sorun yaşamıyoprum. Komşum bu durum tıraş sıklığınız, kullandığınız jilet, sakalınızın sıklığı ve sertliği gibi pek çok etkene bağlı olarak değişen bir şeydir. Cvp: jiletin uzun süre kullanılması için ne yapmalı? - virtue051 - 30/01/2015 (30/01/2015, Saat: 13:18)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum bu durum tıraş sıklığınız, kullandığınız jilet, sakalınızın sıklığı ve sertliği gibi pek çok etkene bağlı olarak değişen bir şeydir. söylediklerine %100 katılıyorum.sert ve sık olmayan sakalım var.iş dolayısı ile pazar -pazartesi-salı-çarşamba ve perşembe akşamları tıraş oluyorum ve gün içinde inanılmaz idare ediyor.kartuşlu ile olurken öğlenden sonra sakalları elimle hissediyordum. permasharp kullanıyorum lakin mavi astraya geçeceğim. Edit: bu işlerde henüz çok acemiyim. Cvp: jiletin uzun süre kullanılması için ne yapmalı? - ts9funk - 30/01/2015 Bence her jilet 2 tıraşı rahat çıkarır. Cvp: jiletin uzun süre kullanılması için ne yapmalı? - virtue051 - 05/02/2015 EJ89 ve mavi astra ile 4.tıraşo sorunsuz oldum.bu akşamı da çıkartacak mı bakalım. böylece haftayı bitirmiş olurum. Cvp: jiletin uzun süre kullanılması için ne yapmalı? - martin - 05/02/2015 Bu paslanma olayı kartuşlularda neden olmuyor acaba. DE jileti bi hafta kullanmasanız bile dediğiniz gibi deforma olur ama GLT blue ya da mach 1 ay kalsın acıkta hiçbir şey olmuyor (15/01/2015, Saat: 23:35)ozgun41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: jiletin keskinligi ucundaki bileme acisi ile alakalidir ve omru ise kaplanan malzeme ile. Cvp: jiletin uzun süre kullanılması için ne yapmalı? - ozgun41 - 09/02/2015 icinde demir (fe) elementi bulunan her fani metal birgun paslanir.lakin kaplama turu ve kalinligina gore sure uzar.elimdeki mach3 kartuslarina bakarim eskilerden paslanan fotolari gonderirim. Cvp: jiletin uzun süre kullanılması için ne yapmalı? - Kaan - 09/02/2015 Bir jilet 5 gün gidiyor Cvp: jiletin uzun süre kullanılması için ne yapmalı? - virtue051 - 09/02/2015 EJ 89 DE Barley ve Mavi astra ile 5 tıraş , 5. bile oldukça sorunsuz.gerçekten bu ıslak tıraş işi bir harika dostum.tıraşdan sonra oğlumun yüzü tahriş olmadan oynayabiliyoruz ![]() Cvp: jiletin uzun süre kullanılması için ne yapmalı? - Bruce - 24/03/2015 Kullanımdan sonra jileti soğuk suyla durulayıp hafifçe silkeledikten sonra, keskin yanlarına çok az miktarda sıvı makine yağı kullanılmasının jilet ömrünü uzattığını düşünüyorum. Zira ortalama bir jilet ile 5 tıraşta sorun yaşamıyorum. |