Pazar sabahları kaçta kalkıyorsunuz - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- Forum: Tıraş Dışı (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=37) +--- Konu Başlığı: Pazar sabahları kaçta kalkıyorsunuz (/showthread.php?tid=1830) |
Pazar sabahları kaçta kalkıyorsunuz - Lord Sparhawk - 25/11/2012 (25/11/2012, Saat: 17:43)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sabah 8:30da uyuyup O kadar soyutlama kendini, iyi kafayla git askere. Zaten öyle ya da böyle geçiyor. İnanır mısın askerden eve döndüğüm hafta, sanki hiç askere gitmemişim, çok kötü bir rüya görmüşüm, ya da yıllar öncesinde gitmişim, hiç bir şey hatırlamıyormuşum gibi hissettim. Çok çok acayip. Çarşı iznim olmadığı için 4 ay dışarı çıkamadığımda hayata, insana hasret kalmıştım. Elezığa varır varmaz kesin çok fena olurum kadınları görünce diye düşünüyordum, ama beni asıl şoke eden apartmanlar olmuştu. Caddelerde yürürken ağzım açık apartmanlara bakıyordum "aaa ne kadar yüksek yahu" diye. Şunu da itiraf edeyim, acemilik sonu kastamonudan usta birliğine teslim olmaya giderken, Ankaraya vardığımızda, o gün gezerken ankara kızlarından bir fena olduk. 28 yaşında insanım, istanbulda doğdum büyüdüm ama artık nasıl olduysa, resmen sokaktaki kızlara ağzımın salyaları akarak baktım. Ki kastamonuda çarşıya da çıkıyorduk. Bu nasıl birşey anlamadım, yanımdaki arkadaşlarımda öyle olmuşlardı. O gün kendimi de, sarışın ankara kızlarını da tanıyamadım. Burdan hepsine selam ederim. Pazar sabahları kaçta kalkıyorsunuz - ihtilaf - 25/11/2012 yıllar herşeyi değiştirmiş okuyana saygı askerde de vardı kesinlikle kısa dönem erlerin temizlik yaptığına şahit olmamıştım çok şaşırdım şimdi yaşlı olmak avantajdı,bir de oturmasını kalkmasını subaylarla konuşmasını bildin mi...hem asker sayar hemde erat halk arasında bir tabaka şöyle der '' tekrar askere çağırsalar giderim '' yok öyle bir şey,gitmem askerlik ferrarisi olmayanların yaptığı bir angarya Pazar sabahları kaçta kalkıyorsunuz - BigHillMe - 25/11/2012 ben taşındığım için kalkamıyorum hocam hergun erken kalmamı gerektırecek benım yolumu gozleyen abı bıze mama getırse abı bıze su koysa dıye bekleyen sahıpsız kopekler kedıler yok ılgılenenler vardır ıllakı hala ama bır kısının eksılmesı kotu Pazar sabahları kaçta kalkıyorsunuz - emiriko - 25/11/2012 (25/11/2012, Saat: 17:43)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(25/11/2012, Saat: 17:21)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hocam gözlerim faltaşı gibi açık bir şekilde okudum bittikten sonra bile ekrana baka kaldım Bilmiyorum beni nereye atacaklar ama umarım en kötüsü sizinki kadar olur, kendimi çok çok kötü şeylere de hazırladım ama yaşamadan bilinmez tabi. Umarım şansım yaver gider Hocam baya dolmuşunuz ama "askerlik" yapmışınız. Öbür türlü "güzel" bir yere düşen kısa dönem asker sadece 6 ay kamuflaj giymiş olacaktı. Anısı olmayacaktı ama sizin her gününüz ayrı bir anıya sahip. Böyle düşünün bardağın dolu tarafından bakın, o bardağı sistemin birşeyine birşey yapmayın Pazar sabahları kaçta kalkıyorsunuz - Aersin - 25/11/2012 Bugun 15.00 civari uyanabildim Pazar sabahları kaçta kalkıyorsunuz - Wilkinson - 25/11/2012 İzmir Nato'da (Or general vecihi akın kışlası Şirinyer) Koğuşlar 12 kişilik Karyolalı (Ranza yok) Klimalı. Motorpool kısmında millet sabahtan akşama kadar oturuyor tv izliyor iş çıkarsa şöförler arabayla çıkıyorlar sonra geri dönüyorlar. Eğer yapacak hiçbir işin yoksa yani elinden birşey gelmiyorsa nöbet mangasına geçip 2 saatten 4 saat gündüz nöbeti tutuyorsun gece nöbetlerini zaten gündüz işi olanlar tutuyor ve tüm gün bomboşsun. Vücut geliştirme salonu, yüzme havuzu (Eskiden değilmiş sonradan ere yasaklanmış) ve buna benzer yığınla imkan olanak mevcut. Tek eksisi eğer Er isen akşamları eve gidemiyorsun. Kısa dönem asker ve asteğmen eğer torpili falan çok yüksek değilse orada askerlik yapamıyordu. Hatta Teğmen bile yoktu. Subaylarda rütbe genelde Üsteğmenden, Astsubaylarda Üst çavuştan başlıyordu. (Nato LSE kıdemli subaylığı) Bu anlattıklarım 10 sene önce. Bir asteğmen bir kısa dönem vardı ama kısa dönemin dayısı general miydi neydi. Böyle uç örnekler dışında askerlik demek amelelik ve uzun bir süre ezilmek demektir. Kaç aysa 6 ay mı ne yapın bitsin. Sonra askerlikle ilgili ne varsa unutun. Babam sıradan 4 yıllık bir üniversite mezunu 1978 de asteğmenlik yapmış. Artık milyonlarca insan üniversite mezunu. O yüzden asteğmen olmak zor olamadım diye üzülmeyin. Pazar sabahları kaçta kalkıyorsunuz - emiriko - 25/11/2012 (25/11/2012, Saat: 19:44)Wilkinson Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İzmir Nato'da (Or general vecihi akın kışlası Şirinyer) Koğuşlar 12 kişilik Karyolalı (Ranza yok) Klimalı. Motorpool kısmında millet sabahtan akşama kadar oturuyor tv izliyor iş çıkarsa şöförler arabayla çıkıyorlar sonra geri dönüyorlar. Eğer yapacak hiçbir işin yoksa yani elinden birşey gelmiyorsa nöbet mangasına geçip 2 saatten 4 saat gündüz nöbeti tutuyorsun gece nöbetlerini zaten gündüz işi olanlar tutuyor ve tüm gün bomboşsun. Vücut geliştirme salonu, yüzme havuzu (Eskiden değilmiş sonradan ere yasaklanmış) ve buna benzer yığınla imkan olanak mevcut. Tek eksisi eğer Er isen akşamları eve gidemiyorsun. Kısa dönem asker ve asteğmen eğer torpili falan çok yüksek değilse orada askerlik yapamıyordu. Hatta Teğmen bile yoktu. Subaylarda rütbe genelde Üsteğmenden, Astsubaylarda Üst çavuştan başlıyordu. (Nato LSE kıdemli subaylığı) Bu anlattıklarım 10 sene önce. Bir asteğmen bir kısa dönem vardı ama kısa dönemin dayısı general miydi neydi. Böyle uç örnekler dışında askerlik demek amelelik ve uzun bir süre ezilmek demektir. Kaç aysa 6 ay mı ne yapın bitsin. Sonra askerlikle ilgili ne varsa unutun. Babam sıradan 4 yıllık bir üniversite mezunu 1978 de asteğmenlik yapmış. Artık milyonlarca insan üniversite mezunu. O yüzden asteğmen olmak zor olamadım diye üzülmeyin. hocam tatilköyü gibi anlattınız valla gönüllü olarak yazılıyordum bir an o ne güzel olanaklardı öyle değil 6 ay 36 ay askerlik yapılır orada Pazar sabahları kaçta kalkıyorsunuz - ihtilaf - 25/11/2012 Emir hocam forumda herkes şaka yapıyor nizamiye girişte form dolduruyorsun sabah kalkmak istediğin saat,kahvaltı da ne yersin soruyorlar GYM club için kayıt yapıyorlar wireless acces için şifre veriyorlar,ipad i kendin getiriyorsun subayların sana nasıl hitap etmesini istiyorsan form da işaretliyorsun,Mr.beyfendi,dostum,body silah ne kullanmak istersin;tüfek falan seçme ,tabanca al taşıması kolay boşuna kafanı yorma,askerlik piyango Pazar sabahları kaçta kalkıyorsunuz - Wilkinson - 25/11/2012 (25/11/2012, Saat: 20:36)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(25/11/2012, Saat: 19:44)Wilkinson Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İzmir Nato'da (Or general vecihi akın kışlası Şirinyer) Koğuşlar 12 kişilik Karyolalı (Ranza yok) Klimalı. Motorpool kısmında millet sabahtan akşama kadar oturuyor tv izliyor iş çıkarsa şöförler arabayla çıkıyorlar sonra geri dönüyorlar. Eğer yapacak hiçbir işin yoksa yani elinden birşey gelmiyorsa nöbet mangasına geçip 2 saatten 4 saat gündüz nöbeti tutuyorsun gece nöbetlerini zaten gündüz işi olanlar tutuyor ve tüm gün bomboşsun. Vücut geliştirme salonu, yüzme havuzu (Eskiden değilmiş sonradan ere yasaklanmış) ve buna benzer yığınla imkan olanak mevcut. Tek eksisi eğer Er isen akşamları eve gidemiyorsun. Kısa dönem asker ve asteğmen eğer torpili falan çok yüksek değilse orada askerlik yapamıyordu. Hatta Teğmen bile yoktu. Subaylarda rütbe genelde Üsteğmenden, Astsubaylarda Üst çavuştan başlıyordu. (Nato LSE kıdemli subaylığı) Bu anlattıklarım 10 sene önce. Bir asteğmen bir kısa dönem vardı ama kısa dönemin dayısı general miydi neydi. Böyle uç örnekler dışında askerlik demek amelelik ve uzun bir süre ezilmek demektir. Kaç aysa 6 ay mı ne yapın bitsin. Sonra askerlikle ilgili ne varsa unutun. Babam sıradan 4 yıllık bir üniversite mezunu 1978 de asteğmenlik yapmış. Artık milyonlarca insan üniversite mezunu. O yüzden asteğmen olmak zor olamadım diye üzülmeyin. Öyle ama hafif kafadan kırık bir Yarbay vardı. Salı ve Perşembe günleri 500 küsür er erbaş (Zaten bildiğimiz anlamda askerlik yapan Türk tarafının er mevcudu o kadardı ve Subay Astsb ları dikip 1.5 saat kendince birşeyler anlatırdı. Hiç de yorulmazdı. Kendisi de o kadar süre ayakta dururdu. Birde pass card denen bişey vardı yabancıların oldugu binaya girmeye yarıyor ve üzerinde hangi katlarda dolaşılabilecek yetki varsa o kadar yuvarlak açık oluyor onu kaybetmenin cezası acaip büyüktü. Birde yine fazla ayak altında görünmemek gereken yerler vardı (Yabancıyla karşılaşma ihtimalinin yüksek oldugu yerler) oralarda şapkasız dolaşmak, üst baş kılık kıyafetin bozuk olması kısacası Türk askerini rezil etmek ciddi suçtu. Bazen kartları kontrol edebiliyorlardı kaybeden oldu da, acaba haber vermiyor mu hesabı. Pazar sabahları kaçta kalkıyorsunuz - emiriko - 25/11/2012 (25/11/2012, Saat: 20:55)Wilkinson Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(25/11/2012, Saat: 20:36)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(25/11/2012, Saat: 19:44)Wilkinson Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İzmir Nato'da (Or general vecihi akın kışlası Şirinyer) Koğuşlar 12 kişilik Karyolalı (Ranza yok) Klimalı. Motorpool kısmında millet sabahtan akşama kadar oturuyor tv izliyor iş çıkarsa şöförler arabayla çıkıyorlar sonra geri dönüyorlar. Eğer yapacak hiçbir işin yoksa yani elinden birşey gelmiyorsa nöbet mangasına geçip 2 saatten 4 saat gündüz nöbeti tutuyorsun gece nöbetlerini zaten gündüz işi olanlar tutuyor ve tüm gün bomboşsun. Vücut geliştirme salonu, yüzme havuzu (Eskiden değilmiş sonradan ere yasaklanmış) ve buna benzer yığınla imkan olanak mevcut. Tek eksisi eğer Er isen akşamları eve gidemiyorsun. Kısa dönem asker ve asteğmen eğer torpili falan çok yüksek değilse orada askerlik yapamıyordu. Hatta Teğmen bile yoktu. Subaylarda rütbe genelde Üsteğmenden, Astsubaylarda Üst çavuştan başlıyordu. (Nato LSE kıdemli subaylığı) Bu anlattıklarım 10 sene önce. Bir asteğmen bir kısa dönem vardı ama kısa dönemin dayısı general miydi neydi. Böyle uç örnekler dışında askerlik demek amelelik ve uzun bir süre ezilmek demektir. Kaç aysa 6 ay mı ne yapın bitsin. Sonra askerlikle ilgili ne varsa unutun. Babam sıradan 4 yıllık bir üniversite mezunu 1978 de asteğmenlik yapmış. Artık milyonlarca insan üniversite mezunu. O yüzden asteğmen olmak zor olamadım diye üzülmeyin. Tatli dert hocam bunlar en buyuk derdiniz bu olsun goruyosun lord hocanin karsilastigi durunlari daha da koyusu dagda askerligini yapanlari Allah yardimcilari olsun |