Geleneksel Tıraş Forumları
Askere gidiyorum - Baskı Önizleme

+- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com)
+-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35)
+--- Forum: Tıraş Dışı (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=37)
+--- Konu Başlığı: Askere gidiyorum (/showthread.php?tid=1890)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8

Askere gidiyorum - emiriko - 11/12/2012

(11/12/2012, Saat: 02:53)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emir
hayırlısıyla seni yeniden aramızda görmeyi diliyorum. Allah'a emanet ol, kendine dikkat et.
Saygılarımla
Tesekkurler hocam insallah en kisa zamanda gelirim

(11/12/2012, Saat: 03:00)teks55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emir hayırlı teskereler.Ben de acemiliği Denizli'de,ustalık dedikleri dağıtımdan sonraki kısmı Manisa'da yapmıştım.O yıllarda doğu-batı kışla vardı,ben batı kışla 9. bölükte yapmıştım.Denetleme bölüğü olduğunu çok sıkı olduğunu söylüyorlardı,nitekim de öyleydi ama diğer bölüklere göre daha temiz ve düzenliydi.Benim gittiğimde kısa dönem 8 aydı ve o yıl 6 aya düşürdüler 2 ay erken terhis olduk;çok ballıydık yani.Korkma sonuçta güzel anıların ve arkadaşların da olur ve bir bakmışsın ki geçmişte bir anı-hayal olarak kalmış.'Ne zaman bitti' diyeceksin;son iki gün hariç..(geçmiyor çünkü)Smile

Rahat gecsinde askerlik hocam baska birsey istemiyorum aksilikler ust uste geldi hep

Askere gidiyorum - teks55 - 11/12/2012

(11/12/2012, Saat: 03:02)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(11/12/2012, Saat: 03:00)teks55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emir hayırlı teskereler.Ben de acemiliği Denizli'de,ustalık dedikleri dağıtımdan sonraki kısmı Manisa'da yapmıştım.O yıllarda doğu-batı kışla vardı,ben batı kışla 9. bölükte yapmıştım.Denetleme bölüğü olduğunu çok sıkı olduğunu söylüyorlardı,nitekim de öyleydi ama diğer bölüklere göre daha temiz ve düzenliydi.Benim gittiğimde kısa dönem 8 aydı ve o yıl 6 aya düşürdüler 2 ay erken terhis olduk;çok ballıydık yani.Korkma sonuçta güzel anıların ve arkadaşların da olur ve bir bakmışsın ki geçmişte bir anı-hayal olarak kalmış.'Ne zaman bitti' diyeceksin;son iki gün hariç..(geçmiyor çünkü)Smile

Rahat gecsinde askerlik hocam baska birsey istemiyorum aksilikler ust uste geldi hep
Her işte vardır bir hayır diye düşün,olumlu düşüncelerle git,etrafında pozitif enerjileri topla herşey yoluna girer sen merak etme;sonuçta askerde de akıllı insanlar var;gözünde o kadar büyütmene gerek yok;gitmenle gelmen bir an gibi gelecek ileride,bunu bir macera-heyecan olarak düşün;bak şanslısın Kıbrıs'ın en azından riski yok;hayırlı teskereler tekrardan..

Askere gidiyorum - bossyje - 11/12/2012

Güle güle git Değerli Kardeşim.Umarım çabuk alışırsın,hayırlısı ile tezkerenide alırsın.
Tez zamanda görüşmek dileği ile hayırlı Askerlikler.
Unutma "HER TÜRK ASKER DOĞAR" Smile

Askere gidiyorum - errate - 11/12/2012

geçmiş olsun üstad .hayırlı teskerelerSmile

Askere gidiyorum - palamut - 11/12/2012

Hayırlı teskereler umarım rahat ve kolay bir askerlik geçirirsiniz.

Askere gidiyorum - AsiT_59 - 11/12/2012

hayırlı teskereler hocam Allah hayırlısıyla gidip gelmek kısmet etsin.

Saygılarımla

Askere gidiyorum - Linq - 11/12/2012

Hayirli teskereler,
Gunleriniz tez dolsun.

Askere gidiyorum - anesthesia - 11/12/2012

Hayirli teskereler asker...

Herkese ayri ayri tesekkur ederim arkadaslar. İyi dilekleriniz sayesinde insallah guzel bir askerlik gecirecegim sagolun varolun