Geleneksel Tıraş Forumları
Geltir Foruma özel tıraş fırçası ister misiniz? "Geltir Semogue Limited Edition" - Baskı Önizleme

+- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com)
+-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35)
+--- Forum: Tıraş (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Konu Başlığı: Geltir Foruma özel tıraş fırçası ister misiniz? "Geltir Semogue Limited Edition" (/showthread.php?tid=1948)

Sayfalar: 1 2 3 4

Geltir Foruma özel tıraş fırçası ister misiniz? "Geltir Semogue Limited Edition" - onur98 - 05/04/2013

Bu kalitesinden emin olduğumuz başka bir imalatçı da olabilir.
eskiuye3315 üstadımız sunar bize alternatifleri.

Geltir Foruma özel tıraş fırçası ister misiniz? "Geltir Semogue Limited Edition" - pars - 05/04/2013

(05/04/2013, Saat: 20:53)eskiuye3315 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Scuttle olayini hayirlisiyla bir sarip sarmalayalim ilk sirada firca var bana takilin hayatinizi yasayin slogan bu Smile

Üstad sen tuvalet fırçası bile yaptirsan ben varim. Big Grin

Geltir Foruma özel tıraş fırçası ister misiniz? "Geltir Semogue Limited Edition" - puchacz - 05/04/2013

Yoneticiler, Agabeyler mutlu, yuzler guluyor; taze uyeler keyiften dort kose Smile

Geltir Foruma özel tıraş fırçası ister misiniz? "Geltir Semogue Limited Edition" - pars - 05/04/2013

(05/04/2013, Saat: 20:58)eskiuye3315 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eyvallah psycho bu gazla arabayi tesiste birakip kosarak eve gideyim bari Smile

Üstad yaptığın sapları gördük, kısmet olmadı. Porsuktan da fırçadan da senin kadar anlayan yok bu diyarda.

Master of badgers olarak bu iş sana düşer. Bi el at şu işe de sayende sahip olalım fırçanın en âlâsına.

(05/04/2013, Saat: 21:05)puchacz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yoneticiler, Agabeyler mutlu, yuzler guluyor; taze uyeler keyiften dort kose Smile

Gönüller bir, sevincimiz ortaktır. Big Grin

Geltir Foruma özel tıraş fırçası ister misiniz? "Geltir Semogue Limited Edition" - FloydianDM - 05/04/2013

Harika olur. Şöyle kalitelisinden bir "Geltir" fırçası... eskiuye3315'a güvenimiz tam. Big Grin

Geltir Foruma özel tıraş fırçası ister misiniz? "Geltir Semogue Limited Edition" - mavi - 05/04/2013

Ben de katılırım.

Geltir Foruma özel tıraş fırçası ister misiniz? "Geltir Semogue Limited Edition" - GartBnx - 05/04/2013

ben de varım...

Geltir Foruma özel tıraş fırçası ister misiniz? "Geltir Semogue Limited Edition" - Delidumrul - 05/04/2013

Zorba58 üstada teşekkür ederim konuyu canlandırdığı için Smile
Tabiki şöyle 24-26 knod porsuk kılı süper yada silver olsa fenamı olur.

Geltir Foruma özel tıraş fırçası ister misiniz? "Geltir Semogue Limited Edition" - zorba58 - 06/04/2013

(05/04/2013, Saat: 23:12)Delidumrul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Zorba58 üstada teşekkür ederim konuyu canlandırdığı için Smile
Tabiki şöyle 24-26 knod porsuk kılı süper yada silver olsa fenamı olur.

Eksik olmayın Delidumrul, selamlar.