YUMA traş makinesi - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: JİLETLİ TIRAŞ ALETLERİ (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Ekonomik Tıraş Aletleri (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=5) +--- Konu Başlığı: YUMA traş makinesi (/showthread.php?tid=23) |
YUMA traş makinesi - bjk1903fc - 05/07/2012 (05/07/2012, Saat: 13:59)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kesinlikle bu tür aletleri kullanmayın ; boşuna tahriş ,kesikler,belki geçmeyecek ince izler ve kesikler,her an kan akıtma riski uyarınız için teşekkür ederim, WS almak lazım en azından koleksiyona katmakta fayda var YUMA traş makinesi - linguist - 05/07/2012 bu fiyata daha bu kalite ws süper metal olsayda mükemmel olrdu ama bu haliyle bile yıllarca gider. YUMA traş makinesi - Zafercet - 05/07/2012 Yok üstad,kullanacagımdan değil,daha önce almamıstim.bulunsun diye aldım zaten. (05/07/2012, Saat: 13:59)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kesinlikle bu tür aletleri kullanmayın ; boşuna tahriş ,kesikler,belki geçmeyecek ince izler ve kesikler,her an kan akıtma riski YUMA traş makinesi - linguist - 05/07/2012 yanılmıyorsam çindeki toptancısı 0.1 dolardan satıyordu YUMA traş makinesi - ihtilaf - 05/07/2012 (05/07/2012, Saat: 15:09)linguist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yanılmıyorsam çindeki toptancısı 0.1 dolardan satıyordu Bir tonu mu. YUMA traş makinesi - free_style - 25/07/2012 yuma alıp bir deneyeyim dedim. ancak her biri farklı yapıldığı için yani standartlıktan uzak oluduğundan agresifliği her birinde farklı. benim aldığım yuma jileti güzel tutuyor fakat jilet biraz kapalı olduğundan fazla mild geldi. yani tıraş için çok uğraştırıyor. ama yine de bir çok dandik aletten iyi sayılır YUMA traş makinesi - bjk1903fc - 25/07/2012 (25/07/2012, Saat: 16:13)free_style Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yuma alıp bir deneyeyim dedim. ancak her biri farklı yapıldığı için yani standartlıktan uzak oluduğundan agresifliği her birinde farklı. benim aldığım yuma jileti güzel tutuyor fakat jilet biraz kapalı olduğundan fazla mild geldi. yani tıraş için çok uğraştırıyor. ama yine de bir çok dandik aletten iyi sayılır bendeki de aynı, jileti güzel tutuyor fakat mild özelliğe sağlık YUMA traş makinesi - Fallschirmjäger - 27/08/2012 Adam YUMA'ya hayran kaldı. Bugün çarşıya çıkıyımda alıyım bari YUMA traş makinesi - papazerigi - 27/08/2012 adam bir de derby kullansaymış tam türk traşı olacakmış. tıraş sonunda da bizim arko classic yağlı kremden sürdü YUMA traş makinesi - Fallschirmjäger - 27/08/2012 Geçen sene bu adamın yine bir tıraş videosunu izlemiştim. Baktım bizim arkoyu kullanıyor sonra bende arko kullanmaya başladım. Kışın mutlak suretle hep arko kullanıyorum. Bizim PE-RE-JA nın tütün kolonyasını da aldım mı bu aralar tamamdır Abi bu arada tıraşı nasıl buldun ? Bence on numara oldu tıraşı. Hiç yuma denememiştim sen hiç denedin mi ? saygılar (27/08/2012, Saat: 14:51)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: adam bir de derby kullansaymış tam türk traşı olacakmış. tıraş sonunda da bizim arko classic yağlı kremden sürdü |