Telefon / Cep Telefonu Tarifesi - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- Forum: Tıraş Dışı (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=37) +--- Konu Başlığı: Telefon / Cep Telefonu Tarifesi (/showthread.php?tid=3110) |
Cep Telefonu Tarifesi - ihtilaf - 26/11/2013 Eve kablo tv ve internet hizmetini alamıyorum (santral,hat vs yokmuş defalarca yazıştım Turksat bir şekilde engelleniyor) Ev telefonunu ve ADSL interneti mazide bıraktım. Şimdi bana en az 6 GB internet kotası olan dışarıda cep telefonundan internete gireceğim Eve gelince bilgisayarıma hot spot yapacağım Bir tarife lazım,aylık 3 saat konuşmam. Cep Telefonu Tarifesi - ihtilaf - 26/11/2013 Hocam doğrudur. (26/11/2013, Saat: 14:39)metinnitem1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ihtilaf üstadım.Evde internete ADSL veya fiber internet yerine cep telefonundan gireceksiniz.Doğru mu anladım? Cep Telefonu Tarifesi - ihtilaf - 26/11/2013 Olur mu Hocam ne demek,6 GB benim için,eşimin telefonunda internet paketi var.Oğlana online oyunlar yasak Dizi ve film indirmiyorum yada seyretmiyorum. Cep telefonunda internet paketi olacak boşuna ev için bir paket almasam mı diye düşünüyorum Metin Hocam sizin tavsiyeniz nedir ? (26/11/2013, Saat: 14:48)metinnitem1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şimdi bizim gibi internet müptelası olanlar,evde çoluk çocuk olanlar,eşi interneti kullanalar,dizi,film,mp3 vs işleri olanlar için düşündüğünüz 6 gb inanıyorum ki 10 gün içinde dolacaktır.dağıtımdaki verimlilik ne olur bunu tahayyul edemiyorum.Bu kararınızı gözden geçirin dersem haddimi aşmış olur muyum? Cep Telefonu Tarifesi - ihtilaf - 26/11/2013 Fiber de gelmiyor buraya Internetin bu kadar pahalı olmasıda ayrı dert (26/11/2013, Saat: 15:06)metinnitem1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Altyapı destekliyorsa Süperonline Fiber internet. Cep Telefonu Tarifesi - BigHillMe - 26/11/2013 tarife budur resimde olmayan pttcell içi 3500 dkyıda unutmamak lazım fıyata dahıl Cep Telefonu Tarifesi - zorba58 - 26/11/2013 (26/11/2013, Saat: 16:50)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: tarife budur aveaya taahhüt vermeseydik iyiydi Cep Telefonu Tarifesi - pars - 26/11/2013 128 kbps kanser etmek için yeterli bir hız. Not: Tecrübeyle sabittir. Cep Telefonu Tarifesi - ihtilaf - 26/11/2013 Metin Hocam,ev telefonu mazide kaldı dedik.Durduk yerde adamlara neden sabit ücret yedireyim Ayrıca uydu internet kadar ilkel bir teknoloji yok hava muhalefeti bir yandan,veri gelimi çanaktan,veri gidimi uydudan (26/11/2013, Saat: 16:32)metinnitem1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Son olarak uydu,ev tefonu ve interneti beraber çözmek en akıllıca çözüm aslında.Ama ben fiberi tattığım için aflah olmam daha. Cep Telefonu Tarifesi - ihtilaf - 26/11/2013 Zorba Hocam O internet nasıl sınırsız Adilce kullanalım kotaralım şeysi yok mu Cep Telefonu Tarifesi - bossyje - 26/11/2013 (26/11/2013, Saat: 17:24)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Zorba Hocam O internet nasıl sınırsız Bende bunu anlamıyorum "Adil Kullanım Kotası".Böyle bir şaklabanlık,eziklik yoktur herhalde.Müşteri hizmetlerini aradığınızda da hemen işte "şu Avrupa Ülkesindede var" falan diyorlar.Bana ne?nerde varsa var.Hem sınırsız yazıyorlar hemde kenarına ufak bir yıldız atıyorlar,sonra altta açıklamasını oku!!!!neymiş 50gb geçersen adil kullanım kotası!!!!Sınırsız ama sadece hızınızı düşürüyoruz diyorlar bir de!!!Tam kanserlik aslında. |