Merhabalar...Insan hayatının belli dönemlerinde edindiği zevkler ve tutkularla büyür - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: FORUM (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=25) +--- Forum: Forum Tanışma (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=27) +--- Konu Başlığı: Merhabalar...Insan hayatının belli dönemlerinde edindiği zevkler ve tutkularla büyür (/showthread.php?tid=5952) |
Insan hayatının belli dönemlerinde edindiği zevkler ve tutkularla büyür - neoromancer - 27/04/2015 (27/04/2015, Saat: 19:44)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @neoromancer evet Henk Chinaski memnun oldum,iyi oldu bu, saygı duyduğum sevdiğim bir ağbimizdi rahmetli,eserleri gerçek hayata dair çok şey söyler..herkese öyle gelmez ama ancak anlayana ulaşır sesi...kendini şöyle tanıtırdı soranlara; Beni tanıyan herkesin size söyleyeceği gibi, makbul biri değilim. Kötü adamı sevdim hep, kanunsuzu, hergeleyi. İyi işleri olan sinek kaydı traşlı, kravatlı tiplerden hoşlanmam. Ümitsiz adamları severim, dişleri kırık, usları kırık, yolları kırık adamları. İlgimi çekerler. Küçük sürpriz ve patlamalarla doludurlar. Adi kadınlardan da hoşlanırım; çorapları sarkmış, makyajları akmış, sarhoş ve küfürbaz kadınlardan. Azizlerden çok sapkınlar ilgilendiriyor beni. Serserilerin yanında rahatımdır, çünkü ben de serseriyim. Kanun sevmem, ahlak sevmem, din sevmem, kural sevmem. Toplumun beni şekillendirmesinden hoşlanmam." RE: Insan hayatının belli dönemlerinde edindiği zevkler ve tutkularla büyür - Chinaski - 27/04/2015 (27/04/2015, Saat: 20:11)neoromancer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: memnun oldum,iyi oldu bu, saygı duyduğum sevdiğim bir ağbimizdi rahmetli,eserleri gerçek hayata dair çok şey söyler..herkese öyle gelmez ama ancak anlayana ulaşır sesi...kendini şöyle tanıtırdı soranlara;Ben de bu yüzden severim Bukowski kahramanlarını. Saygı duyduğum ama olamadığım "boş vermiş adam" olabildiği için. Okuyunca çok doğal gelir insana bu başı boş, serseri hayat ama gerçekte yaşaması çok zordur. Gözümde yeri ayrıdır Henk' in. Tekrar hoşgeldiniz komşum. Cvp: Merhabalar...Insan hayatının belli dönemlerinde edindiği zevkler ve tutkularla büyür - mckemal - 28/04/2015 Hosgeldiniz Cvp: Merhabalar...Insan hayatının belli dönemlerinde edindiği zevkler ve tutkularla büyür - Hasan Ali - 29/04/2015 Hoşgeldinizn Cvp: Merhabalar...Insan hayatının belli dönemlerinde edindiği zevkler ve tutkularla büyür - neoromancer - 10/05/2015 (26/04/2015, Saat: 23:30)kethuda57 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geleneksel tıraş hayatınızın sadece belirli bir döneminin parçası olmak yerine bundan sonraki hayatınızın bir parçası olur umarım foruma hoşgeldiniz... (27/04/2015, Saat: 09:01)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoşgeldiniz. En kısa sürede başlangıç setinizle günün tıraşında da görmek isteriz sizi. (27/04/2015, Saat: 09:17)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoşgeldiniz, güzel bir giriş yazısı olmuş. Başlangıçlar önemlidir, forumda uygun giriş ürünleriyle ilgili yorumlara da bakarak güzel bir girizgah yapacağınıza eminim (28/04/2015, Saat: 10:53)mckemal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hosgeldiniz (29/04/2015, Saat: 21:21)Hasan Ali Adlı Kullanıcıdan Alıntı: HoşgeldiniznHoşbulduk arkadaşlar ..kusura bakmayın yoğunum şu sıralar ancak fırsat buldum ..ama tam bir fırsat epey zaman harcadım(Fotoğraf ,edit vs..) bu gün, umarım açığı kapatmış sayılırız....Başlangıç seti olarak birkaç foto ekleyebildim nihayet ...tavsiye ve önerilerinizi bildirirseniz sevinirim [img][/img] [img][/img] [img][/img] Cvp: Merhabalar...Insan hayatının belli dönemlerinde edindiği zevkler ve tutkularla büyür - ckeskin - 10/05/2015 Komşum bu başlangıç seti değil bayağı gelişmiş bir set olmuş güle güle kullanın. Cvp: Merhabalar...Insan hayatının belli dönemlerinde edindiği zevkler ve tutkularla büyür - neoromancer - 10/05/2015 (10/05/2015, Saat: 11:36)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum bu başlangıç seti değil bayağı gelişmiş bir set olmuş güle güle kullanın. eywallah..saolun ama gelişmesi gereken desem daha doğru olur çünkü Davıd Issıard 669 ve Mulcuto Diamond usturaların bilenmeleri gerekiyor daha...bu konuda tavsiye vermek isteyen arkadaşlar olursa memnun olurum |