![]() |
Rocnel Model SE50 (İlk Mesaj Güncel) - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: JİLETLİ TIRAŞ ALETLERİ (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Parçalı Tıraş Aletleri (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=2) +--- Konu Başlığı: Rocnel Model SE50 (İlk Mesaj Güncel) (/showthread.php?tid=7378) |
Cvp: Rocnel Model SE50 (Feather Artist Club) - Aleksey - 18/05/2016 (18/05/2016, Saat: 22:07)izbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam soyle bir sete ne dersiniz? ( Bir nevi siparis verdigimi farzedin 2 kaide olsa tam olmaz mı? ![]() Cvp: Rocnel Model SE50 (Feather Artist Club) - izbe - 18/05/2016 Pahali olur ![]() ![]() ![]() ![]() Cvp: Rocnel Model SE50 (Feather Artist Club) - rocnel - 18/05/2016 (18/05/2016, Saat: 22:07)izbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam soyle bir sete ne dersiniz? ( Bir nevi siparis verdigimi farzedin ![]() Agresif bir makine sayılabilir. Yalnız şunu özellikle belirteyim, insanların neden 1 yıl mongoose beklediğini anladım ![]() Jilet minyatur çelik ustura gibi, çok sert, keskin ve yaylanmıyor. Kesim şekli/derecesi diğer SE ile aynı değil. Bazı arkadaşlar agresiflik için başlığın ön üst kısmındaki alanın indirilmesini tavsiye etmişlerdi onu yaptım. Ayrıca köpük kanalının tıkanmaması için 2 katına çıkardım. Bir de bu modelin taraklısı mevcut yakında onu da tanıtırım. Cvp: Rocnel Model SE50 (Feather Artist Club) - teknikcocuk - 18/05/2016 Hocam tebrik eder ve başarınızın devamını dilerim. Murat hocam yeri bura değil ama size bir sorum olacaktı. Acaba şu rocnel adjustableları ne zaman görürüz. Haklısınız sene sonu demiştiniz ama bu da merak işte. En azından bir ay verseniz, azıcık şöyle nasıl bir şey olcağından bahsetseniz.He murat bey? Cvp: Rocnel Model SE50 (Feather Artist Club) - rock83 - 18/05/2016 bu 50 mm gerçekten güzel, Merak ettiğim konu, sadece Feather jilet mi kullanabiliyoruz ? Cvp: Rocnel Model SE50 (Feather Artist Club) - corpus36 - 19/05/2016 (18/05/2016, Saat: 23:08)rocnel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Taraklı modelden kesinlikle istiyorum. Bu arada gerçekten mükemmel olmuş. Gurur duydum. Saygılar. Cvp: Rocnel Model SE50 (Feather Artist Club) - msakalli - 19/05/2016 Rocnel çeşitlerini takip edemez hale geldim artık ![]() Cvp: Rocnel Model SE50 (Feather Artist Club) - rocnel - 19/05/2016 Arkadaşlar çok teşekkür ederim ![]() Feather yazmamdaki amaç ne tür jilet olduğunu anlamanız için tabiki farklı marka kullanabilirsiniz. Kelebek tarzı makineleri üretmeye daha çok var şuan sadece tasarımlar maalesef, kelebekler de aynı 316 çelik. Rocnel Model SE50 (Feather Artist Club) - Turhan84 - 19/05/2016 Murat hocam bende Taraklı modelinizi gördükten sonra karar vermek istiyorum. emeğinize Saglik Saygılar Sent from my iPhone using Tapatalk Cvp: Rocnel Model SE50 (Feather Artist Club) - mustafae - 20/05/2016 Murat bey merhaba ![]() bu aleti bende çok beğendim. piyasaya çıktığı zaman bende düşüneceğim. size bir de sorum olacak GEM bıçaklara uyumlu bir rocnel çalışmanız da var mıdır? ![]() |