Geleneksel Tıraş Forumları
Rocnel Yeni Çift Taraflı Tıraş Aleti ( Double Edge Safety Razor) - Baskı Önizleme

+- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com)
+-- Forum: JİLETLİ TIRAŞ ALETLERİ (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Parçalı Tıraş Aletleri (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Konu Başlığı: Rocnel Yeni Çift Taraflı Tıraş Aleti ( Double Edge Safety Razor) (/showthread.php?tid=7890)

Sayfalar: 1 2 3 4

Cvp: Rocnel Yeni Çift Taraflı Tıraş Aleti ( Double Edge Safety Razor) - msakalli - 27/11/2016

Benim de merak ettiğim ürünlerdi, inceleme için teşekkürler @Nani Kuş komşum.

Cvp: Rocnel Yeni Çift Taraflı Tıraş Aleti ( Double Edge Safety Razor) - rocnel - 27/11/2016

İncelemeler için çok teşekkür ediyorumSmile
Sıhhatler olsun, saygılar herkese.

Rocnel Yeni Çift Taraflı Tıraş Aleti ( Double Edge Safety Razor) - rating - 27/11/2016

@Nani Kuş komşum teşekkür ederim.

Cvp: Rocnel Yeni Çift Taraflı Tıraş Aleti ( Double Edge Safety Razor) - btoprak - 28/11/2016

@rocnel üstadım bu veya yaklaşık fiyat gamında mild DE-P modeli için ben de sipariş grubuna dahil olmak isterim. Siparişleri yaklaşık ne zaman almayı planlıyorsunuz acaba ?

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Cvp: Rocnel Yeni Çift Taraflı Tıraş Aleti ( Double Edge Safety Razor) - rocnel - 30/11/2016

(28/11/2016, Saat: 01:12)btoprak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @rocnel üstadım bu veya yaklaşık fiyat gamında  mild DE-P modeli için ben de sipariş grubuna dahil olmak isterim. Siparişleri yaklaşık ne zaman almayı planlıyorsunuz acaba ?

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

@btoprak

Ustad siparişleri almaya başladık, yorumunu atlamışım kusura bakma saygılar.

Cvp: Rocnel Yeni Çift Taraflı Tıraş Aleti ( Double Edge Safety Razor) - rocnel - 01/12/2016

nb6i49.jpg

Cvp: Rocnel Yeni Çift Taraflı Tıraş Aleti ( Double Edge Safety Razor) - FurkanErdem - 04/12/2016

Tıraşsever biri olarak sizin çalışmalarınızdan ve ortaya çıkan ürünlerden şahsım adına çok mutlu oldum gerçekten. Tıraş sektöründe dünya çapında Rocnel markası olarak isim duyuracağınızdan ve yer edeceğinizden şüphem yok. Ülkemiz adına gerçekten çok gurur verici. Başarılarınızın devamını dilerim Murat Bey.

Bu alet de diğerleri gibi harika görünüyor. En kısa zamanda edinmek isterim.

Cvp: Rocnel Yeni Çift Taraflı Tıraş Aleti ( Double Edge Safety Razor) - rocnel - 05/12/2016

(04/12/2016, Saat: 23:55)FurkanErdem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tıraşsever biri olarak sizin çalışmalarınızdan ve ortaya çıkan ürünlerden şahsım adına çok mutlu oldum gerçekten. Tıraş sektöründe dünya çapında Rocnel markası olarak isim duyuracağınızdan ve yer edeceğinizden şüphem yok. Ülkemiz adına gerçekten çok gurur verici. Başarılarınızın devamını dilerim Murat Bey.

Bu alet de diğerleri gibi harika görünüyor. En kısa zamanda edinmek isterim.

Çok teşekkür ederim Smile

Cvp: Rocnel Yeni Çift Taraflı Tıraş Aleti ( Double Edge Safety Razor) - arandur - 05/12/2016

İçimdeki his bu aletin diğer tüm Rocnel ürünlerinden daha iyi olacağını söylüyor, o yüzden ayarlı olanı edinmeme rağmen sıraya girdim.

Rocnel Yeni Çift Taraflı Tıraş Aleti ( Double Edge Safety Razor) - rating - 07/01/2017

@rocnel üstad bu şaheseri unutturmayalım derim biraz paylaşım isteriz