![]() |
Astra Superior Platinum vs Perma-Sharp Super - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: JİLETLER (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=31) +--- Forum: Çift Taraflı Yaprak Jiletler (Double Edge) (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=32) +--- Konu Başlığı: Astra Superior Platinum vs Perma-Sharp Super (/showthread.php?tid=806) |
Astra Superior Platinum vs Perma-Sharp Super - BigHillMe - 13/05/2012 ozaman her markada olabilen bir jiletin nadirnde olsa kör çıkabilmesi durumu... aynı paketdeki diger jiletlerdede aynı sorun olmazsa boyle oldugu kesınlesır skartada oluyor bazen kor jilet cıkma durumu normal birşeymiş lord söylemişti Astra Superior Platinum vs Perma-Sharp Super - mustaphaturk - 13/05/2012 mümkün, ilkinde denk gelince işkilleniyor insan çünkü uzun zamandır PS kullanmadım (aslında bundan önceki en son kullandığımda hala bir Türk markası idi - sen ne güzel komşumuzdun Fahriye abla). Astra Superior Platinum vs Perma-Sharp Super - mustaphaturk - 15/05/2012 dün yazamadım ama aynı jilet + gzd sabunla tıraş oldum sıkıntı çıkmadı, acaba wilkinson da mı vardı bir şey? Astra Superior Platinum vs Perma-Sharp Super - eggman - 15/05/2012 Perma açık şekilde Astra'dan daha keskin. Astra Superior Platinum vs Perma-Sharp Super - mustaphaturk - 17/05/2012 bugün aynı PS ile 4. tıraşımı oldum, 5'i çıkarır mı bilmiyorum. Astra Superior Platinum vs Perma-Sharp Super - papazerigi - 29/07/2012 geçen gün tıraş olacakken tıraş malzemelerimi koyduğum dolabımın kenarında ne zaman açtığımı ve kaç kez kullandığımı hatırlamadığım, artık kireç ve sabun lekesinden beyazlaşmış bir PS jilet gözüme ilişti. takayım bir dedim makineye, kesmez ise atıp hemen oyuncu değişikliği ile tıraşa devam edecektim. Tıraşa başladım ve jiletin keskinliği muhteşemdi. son 4 tıraştır da aynı jileti kullanıyorum ve hala bir eksilme yok. Kayıyor resmen. Evet Astra yeşil belki daha konforludur ama PS kadar keskin ve dayanıklı olduğu hususunda şüphelerim var... Saygılarımla (15/05/2012, Saat: 15:20)eggman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Perma açık şekilde Astra'dan daha keskin. Astra Superior Platinum vs Perma-Sharp Super - Skywalker - 11/09/2012 Ben her ikisi arasında fark göremedim. Hayatımda kullandığım en kaliteli iki jilet diyebilirim. Ama iş fiyat noktasına gelince Astra'yı tek geçerim ![]() Astra Superior Platinum vs Perma-Sharp Super - Aersin - 12/09/2012 Üç beş kuruş fark için kör jilet almaya değmez. Perma bariz daha keskin ve daha iyi tiraş hissi verdi bende.Astra'nin tahrişini perma taktigim slant'im ile geçirdim desem yeterince açiklayici olur sanirim. (Ayni sabun ayni makina denemelerimde de buna kanaat getirdim.)7 o clock (siyah,sari) feather vs. gibi üst lig bir jilet Permasharp. Astra Superior Platinum vs Perma-Sharp Super - Fallschirmjäger - 12/09/2012 (12/09/2012, Saat: 03:33)Aersin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üç beş kuruş fark için kör jilet almaya değmez. Perma bariz daha keskin ve daha iyi tiraş hissi verdi bende.Astra'nin tahrişini perma taktigim slant'im ile geçirdim desem yeterince açiklayici olur sanirim. (Ayni sabun ayni makina denemelerimde de buna kanaat getirdim.)7 o clock (siyah,sari) feather vs. gibi üst lig bir jilet Permasharp. Aman hocam bari Astra'ya kör demeyin ![]() Astra Superior Platinum vs Perma-Sharp Super - bjk1903fc - 12/09/2012 PS ile 5. kez tıraşımı oldum, daha takılma kesmeme gibi bir sıkıntı yok, 2 günde 1 tıraş olurum. PS dayanıklılık testi bitince Astrayı teste sokacağım, her ikisini de severek kullanıyorum. |