Cvp: Günün Tıraşı - Aedan - 29/04/2014
(29/04/2014, Saat: 12:21)metinnitem1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sabun; Tabac
Fırça; Semouge 2000,Lijun abi Dymondwood
Discovery
Sıhhatler olsun üstadım,
Hermes balzamı nasıl buldunuz nereden aldınız memnun musunuz?_
Bir de içeriği nedir bir mesaj alsam?
Syg.
Günün Tıraşı - Aedan - 29/04/2014
(29/04/2014, Saat: 13:00)metinnitem1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Aedan,Lijun,sertaç; Eyvallah,sağolun.
@Aedan; Sizin aldığınız Hermes setin EDT olanını almıştım.Balsam oradan.
Şu an oğlum ile parkdayim.Eve çıkınca içeriği fotoğraflarım.
Discovery
Sagolun ustadim memnun musunuz
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
(29/04/2014, Saat: 13:06)metinnitem1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Aedan;Elimde bıraktığım tek balsam.Ben tıraş sonrası balsam yerine Aleovera kullanıyorum.O da ara sıra.Her tıraş sonrası değil yani.Bluness kadar hızlı emilmesede emiliyor.Ayrıca yağlı bir hissiyat da bırakmıyor.Yani olumlu.
Discovery
Tesekkurler ustadim
Günün Tıraşı - mancho - 29/04/2014
Truefitt and Hill Rose tıraş kremi.
Arkaya dolanıp iki puan almış M3 makineye takılı F. Proglide özel üretim promo kartuş.
Kimson Geltir Fırçası.
Braun 7 serisi elektrikli makine
Cvp: Günün Tıraşı - ihtilaf - 29/04/2014
(29/04/2014, Saat: 13:45)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Truefitt and Hill Rose tıraş kremi, arkaya dolanıp iki puan almış M3 makineye takılı F. Proglide özel üretim promo kartuş, Kimson Geltir Fırçası, Braun 7 serisi elektrikli makine
Mancho hocam hybrit tıraş: )
Bundan sonra bu konudaki günün traşındaki 1 fotografiniz için 3 kere sihhatler olsun: )
Hybrit
Semi traditional
Yarı ıslak
(29/04/2014, Saat: 14:17)metinnitem1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Aedan; Balsam şişesinin arkasında içerik yok.Maalesef.Sertaç alkolsüz olduğunu söyledi.Aktardım.
Discovery
Sagolun ustadim
Cvp: Günün Tıraşı - error... - 29/04/2014
(29/04/2014, Saat: 13:45)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Truefitt and Hill Rose tıraş kremi.
Arkaya dolanıp iki puan almış M3 makineye takılı F. Proglide özel üretim promo kartuş.
Kimson Geltir Fırçası.
Braun 7 serisi elektrikli makine
bence bu fotoğrafı sıradışı traş diye bölüm açıp oraya aktarmalı
bizim ekipmanlara benzemiyor nede olsa
sıhatler olsun
Cvp: Günün Tıraşı - mancho - 29/04/2014
Baktım aynı ekipmanlar dönüp duruyor burada, biraz hareketlilik verelim dedim. Bu sayfayı gören kendini 70'lerde sanacak
İyi dilekleriniz için ayrıca teşekkürler sevgili @ihtilaf ve @error... dostlarım
Cvp: Günün Tıraşı - Delidumrul - 29/04/2014
(27/04/2014, Saat: 12:50)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Vokshod ve Personna blue bu jiletten konforlu geldi bana
Hocam geç cevap yzıyorum kusura bakma, tıraşımı olduktan sonra yola çıktım
Personna bende çok kötü sonuç verdi uzak duruyorum (dispencer) voskhod biraz daha hallice ama mavi astra kadar beğenmedim.
Cvp: Günün Tıraşı - ihtilaf - 29/04/2014
(29/04/2014, Saat: 15:07)Delidumrul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam geç cevap yzıyorum kusura bakma, tıraşımı olduktan sonra yola çıktım
Personna bende çok kötü sonuç verdi uzak duruyorum (dispencer) voskhod biraz daha hallice ama mavi astra kadar beğenmedim.
Dumrul Hocam,iyi yolculuklar memlekette tıraş olmazsınız artık
|