Cvp: Günün Tıraşı - error... - 08/05/2014
(08/05/2014, Saat: 01:29)btoprak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aslında benim de Feather denemek istememin sebebi buydu üstadım. Teşekkür ederim görüşünüzü paylaştığınız için.
Sent from my iPad using Tapatalk
Nedemek hocam iyi geceler
Ynt: Günün Tıraşı - dud3zilla - 08/05/2014
Dünün tıraşı ama olsun
Kimson Geltir LE
Nivea Krem
Gifts&Care'den aldığım 34c HD'ye benzer bir alet
Gilette 7 O'clock Sarı paket
Ali Bıyıklı Şap
Isana Emulsion
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 08/05/2014
(08/05/2014, Saat: 11:32)dud3zilla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Dünün tıraşı ama olsun
Kimson Geltir LE
Nivea Krem
Gifts&Care'den aldığım 34c HD'ye benzer bir alet
Gilette 7 O'clock Sarı paket
Ali Bıyıklı Şap
Isana Emulsion
Sıhhatler olsun hocam, bu alet nasıldır peki? 34C ile kıyaslarsanız mild/aggressive skalasını merak ettim. 34C beğendiğim bir alet çünkü.
Cvp: Günün Tıraşı - dud3zilla - 08/05/2014
(08/05/2014, Saat: 11:36)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun hocam, bu alet nasıldır peki? 34C ile kıyaslarsanız mild/aggressive skalasını merak ettim. 34C beğendiğim bir alet çünkü.
Öncelikle görünüm olarak bakarsak, alet 34C gibi 2 parçalı değil 3 parçalı bir alet ve sapta kozmetik farklılıklar var. Kafa yapısı 34C ile neredeyse aynı olmakla beraber işçilik Merkur kadar iyi değil.
Alet, kafanın 34C'den klonlanmış olması sebebiyle 34C ile aynı karakterde ve bence mild. Benzer başka bir alet olan R89'la kıyaslarsak ondan bir tık daha agresif sayılır. Aynı jileti kullandığımı ve üç perde tıraş olduğumu varsayarsak (iki alette de üç perdeden az tıraş olursam ele sakal geliyor) R89'la üç perde de elde ettiğimden daha yakın tıraş elde ediyorum.
Fiyat olarak kıyaslarsak 34C çeşitli sitelerde vergi hariç ortalama 30€ civarında satılırken, bu alet G&C'de vergi hariç 16,5€'ya satılıyordu (şu an stokta yok) ve ben yılbaşı indiriminde 9.90€ gibi bir fiyata almıştım. Bana kalırsa, elinizde 34C varsa 16.50€ ödeyip bunu almanın bir manası yok. Ama 9.90€'a göre düşünürsek, çeşit olması açısından alınabilir en azından kullanılmazsa eşe dosta hediye edilir
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 08/05/2014
Teşekkür ederim hocam, elimde 34C yok, EJ89 kullanıyorum günlük tıraşlarımda ama 34C de merak etmiyorum desem yalan olur
Ynt: Günün Tıraşı - kaju - 08/05/2014
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 09/05/2014
Herkese günaydın. İkinci ustura tıraşım, ilkine göre daha az kesik ve daha az tahriş ile bitirebildim bu sefer.
Cvp: Günün Tıraşı - error... - 09/05/2014
(09/05/2014, Saat: 10:48)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese günaydın. İkinci ustura tıraşım, ilkine göre daha az kesik ve daha az tahriş ile bitirebildim bu sefer.
sıhatler olsun
yalnız daha az kesik lafı dikkatimi çekti eğer az kesikli traş varsa bence biraz jiletli usturaya dönmek lazım zira çelik kesmek için iyi bir malzeme değil
pratik yapıp el oturunca çelik gibisi yoktur
Günün Tıraşı - Aedan - 09/05/2014
Ustura antreman icin iyi degil sag yanagimda 1 kesik hala duruyor gecmedi...
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 09/05/2014
@error... Teşekkürler üstad, benimde aklımdan o geçiyordu. Elim(özellikle sol) alışana kadar daha hafif jiletli bir ustura ve mild bir jilet sanırım bana daha iyi gelecek. Çünkü açıyı ayarlayamayıp deriyi kazımak istemiyorum
|