Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Kaan - 03/09/2014
(02/09/2014, Saat: 18:09)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tıraş sonrası kullananlar memnunmuş,denemeye değer
Ben memnun kaldım, sadece surmesı bıraz zor, yayılmıyor ve kolay emmıyor.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ihtilaf - 04/09/2014
Benzetmek gerekirse Pinaud'un daha yumuşak ( ağır diyenler için tahammül edilir hali )
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Chinaski - 05/09/2014
inceptum hocamdan bir "tepsi" Synergy Cavendish sabun kokusu harika.
taskind hocamdan tertemiz bir Puma, mükemmel kondüsyonda.
İki komşuma da buradan teşekkür ediyorum.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - inceptum - 05/09/2014
Ben teşekkür ederim tekrar,güle güle kullanın.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - moonstars - 06/09/2014
geçen hafta risk aldıp kaseli tabac 1 tane 2 tane çubuk tabac 1 tanede tabac normal sabun aldım dün gece türkiyeye giriş yapmış
torbaya eklenene kadar ben
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - moonstars - 07/09/2014
torbaya eklenmiş . ptt sorgulamaya bakmadan önce ben
baktıktan sonra ben sevinirken
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - OnLyTNT - 07/09/2014
En Son Ne Aldınız ? - nihilistraki - 07/09/2014
Köpük kasesi için macro center'da şu ürünleri buldum kapaksız olan modeli aldım kullandım gayet işimi gördü, plastiğe göre köpük çok daha sıcak kaldı. Fiyat olarak da uygun.
En Son Ne Aldınız ? - Straht - 08/09/2014
Neredeyse bir yılı dolduracak olan DE ve jiletli ustura macerasından sonra bu işe başlarkenki asıl hayalim olan Çelik usturaya geçmek için ilk adımı attım. Bir kaç gündür kovaladığım açık arttırmalar sonucu toplamda 200 liraya 4 adet ustura almış bulunmaktayım. Daha usturalar elime geçmedi, inşallah 10-15 güne gelirler. Çok bilindik Wade&Butcher, Filarmonica, Boker, Ern vs gibi üreticiler yerine çeliği kaliteli eski üreticileri tercih ettim (öteki türlü bu fiyata 1 Wade&Butcher bile alınmıyor zaten =D) Dayanamadım bu mutluluğumu sizlerle paylaşmak ve yorumlarınızı almak için satıcıların koydukları fotoğrafları ekliyorum. Usturalar gelince asıl foto çekimini yaparız=)
1-McLean, Black & Co
2-Geneva Cutlery Co
3- Joseph Rodgers
4-Imperial Razor
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
RE: En Son Ne Aldınız ? - Chinaski - 08/09/2014
Hayırlı olsun komşum, keyifli tıraşlar. Genava ve Imperial güzel usturalardir. Iyi dusurmussunuz.
|